GDPR - praktický workshop - NOVINKA!

Informace o školení:

Pro koho je toto školení určené?

Všem těm, kteří potřebují porozumět GDPR prakticky. Tedy manažerům, personalistům, obchodníkům, ředitelům, obchodním zástupcům, pracovníkům back office, živnostníkům, podnikatelům, personalistům, mzdovým účetním, pracovníkům obchodních a marketingových oddělení, správcům počítačových sítí a všem dalším, kteří při výkonu své činnosti zpracovávají osobní údaje.

Co mi toto školení přinese?

V návaznosti na školení GDPR toto školení přináší širokou škálu praktických a zcela reálných příkladů situací spojených s ochranou osobních údajů všeho druhu formou praktického a aktivního dialogu účastníků školení s lektorem. Na příkladech ukážeme, jak rozpoznat a řešit správu a zpracování osobních údajů a poskytnutí souhlasu od zákazníků, zaměstnanců a obchodních partnerů. Dozvíte se, jak reagovat na nejobvyklejší „výhružky“ zákazníků či zaměstnanců hrozící podáním podnětu k Úřadu pro ochranu osobních údajů, jak nastavit vnitřní pravidla pro zpracování osobních údajů a jak správně pracovat s newslettery a dalšími druhy obchodních sdělení. Důraz bude dále kladen na modelové způsoby práce s osobními údaji a záznamy o činnostech.

Co je náplní školení?

Praktické příklady z následujících okruhů:

  • praktický průvodce k osvojení si všech náležitostí nařízení GDPR,
  • vnitřní směrnice podniku,
  • jak formulovat zásady zpracování osobních údajů,
  • osvojení si všech principů a zásad GDPR,
  • návod v podobě jasně daných kroků ke splnění všech požadavků,
  • oprávněný zájem dodavatele služeb,
  • osobní údaje klientů a zákazníků,
  • osobní údaje zaměstnanců,
  • home Office a GDPR,
  • jak rozlišit kategorie osobních údajů,
  • jak správně sestavit záznam o činnostech požadovaný GDPR,
  • správné určení role správce a zpracovatele,
  • jak provést analýzu rizik (posouzení vlivu),
  • jak správně plnit informační povinnost a co nezapomenout u souhlasu,
  • jaká jsou pravidla při monitorování na pracovišti,
  • jak správně postupovat při nasazení kamerových systémů, používání biometrických údajů pro autentizaci, a mnoho dalších,
  • stanovení pravidel pro případ porušení zabezpečení osobních údajů.

V ceně zahrnuto:

Studijní materiály, osvědčení a občerstvení včetně oběda.

Místo konání:

PRAHA - školicí centrum InGarden, Nad Primaskou 292/45, 100 00 Praha - Strašnice

BRNO - MBK Consulting, Veveří 2581/102, 616 00 Brno - Žabovřesky

ONLINE - více informací zde NÁVOD NA PŘIPOJENÍ ONLINE

Termíny školení:
Datum:
Čas:
Místo:
Cena za 1 osobu:
16.08.2021
09:00 - 13:00
Brno
2.200 ,- + DPH 21%
08.09.2021
09:00 - 13:00
ONLINE
2.200 ,- + DPH 21%
23.09.2021
09:00 - 13:00
Praha
2.200 ,- + DPH 21%
11.10.2021
09:00 - 13:00
Praha
2.200 ,- + DPH 21%
10.11.2021
09:00 - 13:00
ONLINE
2.200 ,- + DPH 21%
07.12.2021
09:00 - 13:00
Brno
2.200 ,- + DPH 21%
Množstevní slevy pro osoby ze stejné společnosti:
Ceník 1 osoba 2 osoby 3 osoby více osob
Standardní 2.200,- 4.180,- 5.940,- na poptávku
Lektoři kurzu:
Mgr. Tomáš Fabík

Mgr. Tomáš Fabík

Lektor je advokát zapsaný v seznamu advokátů České advokátní komory a spolupracuje úzce s dalšími právníky z různých právních odvětví. Jeho… Více