Nařízení GDPR - praktický workshop - NOVINKA!

Informace o školení:

Pro koho je toto školení určené?

Všem těm, kteří potřebují porozumět požadavkům nařízení GDPR a zkusit si to prakticky. Tedy manažerům, personalistům, obchodníkům, ředitelům, obchodním zástupcům, pracovníkům back office, živnostníkům, podnikatelům, personalistům, mzdovým účetním, pracovníkům obchodních a marketingových oddělení, správcům počítačových sítí a všem dalším, kteří při výkonu své činnosti zpracovávají osobní údaje, a musí se požadavky nařízení GDPR řídit.

.

Co mi toto školení přinese?

V návaznosti na školení GDPR přináší Nařízení GDPR – praktický workshop širokou škálu praktických a zcela reálných příkladů situací spojených s ochranou osobních údajů všeho druhu. Formou workshopů a aktivního dialogu účastníků školení s lektorem, si na modelových situacích z praxe ukážeme, jak rozpoznat povinnosti nařízení GDPR a jak řešit správu a zpracování osobních údajů, kdy vyžadovat souhlas s GDPR a nakládání s osobními údaji od zákazníků, zaměstnanců a obchodních partnerů. Dozvíte se, jak reagovat na nejobvyklejší „výhružky“ zákazníků či zaměstnanců když chtějí využít podání podnětu k Úřadu pro ochranu osobních údajů opřených o nařízení GDPR. Řekneme si, jak nastavit vnitřní pravidla pro zpracování osobních údajů v souladu s GDPR požadavky a jak správně pracovat s newslettery a dalšími druhy obchodních sdělení. Důraz bude dále kladen na modelové způsoby práce s osobními údaji v souladu s nařízením GDPR a záznamy o činnostech potřebných pro GDPR soulad.

Co je náplní školení?

Praktické příklady z následujících okruhů:

  • Praktický průvodce k osvojení si všech náležitostí nařízení GDPR
  • Vnitřní směrnice podniku pro zpracování a ochranu osobních údajů
  • Jak formulovat zásady zpracování osobních údajů dle GDPR
  • Osvojení si všech principů a zásad GDPR
  • Návod v podobě jasně daných kroků ke splnění všech požadavků GDPR
  • Oprávněný zájem dodavatele služeb
  • Osobní údaje klientů a zákazníků
  • Osobní údaje zaměstnanců
  • Home Office a GDPR
  • Jak rozlišit kategorie osobních údajů
  • Jak správně sestavit záznam o činnostech požadovaný GDPR
  • Správné určení role správce a zpracovatele osobních údajů dle GDPR
  • Jak provést analýzu rizik (posouzení vlivu),
  • Jak správně plnit informační povinnost a co nezapomenout u souhlasu s GDPR
  • Jaká jsou pravidla při monitorování na pracovišti a co se dle GDPR nesmí
  • Jak správně postupovat při nasazení kamerových systémů, používání biometrických údajů pro autentizaci, a mnoho dalších a nemít problémy s ochranou osobních údajů
  • Stanovení pravidel pro případ porušení zabezpečení osobních údajů

V ceně zahrnuto:

Studijní materiály, osvědčení a občerstvení včetně oběda.

Místo konání:

PRAHA - školicí centrum InGarden, Nad Primaskou 292/45, 100 00 Praha - Strašnice

BRNO - MBK Consulting, Veveří 2581/102, 616 00 Brno - Žabovřesky

ONLINE - více informací zde NÁVOD NA PŘIPOJENÍ ONLINE

Termíny školení:
Datum:
Čas:
Místo:
Cena za 1 osobu:
26.01.2022
09:00 - 13:00
ONLINE
2.500 ,- + DPH 21%
23.02.2022
09:00 - 13:00
ONLINE
2.500 ,- + DPH 21%
23.03.2022
09:00 - 13:00
ONLINE
2.500 ,- + DPH 21%
27.04.2022
09:00 - 13:00
Brno
2.500 ,- + DPH 21%
25.05.2022
09:00 - 13:00
ONLINE
2.500 ,- + DPH 21%
22.06.2022
09:00 - 13:00
Praha
2.500 ,- + DPH 21%
Množstevní slevy pro osoby ze stejné společnosti:
Ceník 1 osoba 2 osoby 3 osoby více osob
Standardní 2.500,- 4.750,- 6.750,- na poptávku
Lektoři kurzu:
Mgr. Tomáš Fabík

Mgr. Tomáš Fabík

Lektor je advokát zapsaný v seznamu advokátů České advokátní komory a spolupracuje úzce s dalšími právníky z různých právních odvětví. Jeho… Více