Vyhledávání

HACCP - kritické body kontroly

Restaurace, obchody, výrobci, distributoři, prodejci....Pracujete v potravinářském průmyslu a potřebujete se seznámit s požadavky HACCP? Chcete umět vytvořit nezbytnou dokumentaci a nenechat se zaskočit případnou kontrolou krajské hygienické stanice? Proškolit se a předejít pokutě dodržením legisaltivních poždavků Vás bude stát méně než pokuta samotná!

Více detailů
  • Řízení firem - procesy, projekty, rizika a krize Řízení firem - procesy, projekty, rizika a krize
  • Na dotaz Na dotaz

Nejbližší termíny školení

Mám zájem o školení na míru

Žádné nacházející termíny. Využijte pro školení poptávkový formulář.

Mám zájem o školení na míru

Detaily

Pro koho je toto školení určené?

Školení je určené pro pracovníky pohybující se v potravinářském průmyslu, personál restaurací a jiných stravovacích zařízení, výrobním podnikům vyrábějících primární obaly na potraviny, a všem dalším, které do HACCP nutí zákazníci, nebo je to pro ně běžně používaná metoda analýzy rizik (farmaceutické firmy a někteří výrobci zdravotnických prostředků, sklady léčiv a ZP, atd.)

Co mi toto školení přinese?

Naučíte se základní aktivity nutné ke správnému zavedení HACCP, a jeho vnímání v rámci jiných systémových činností. Dokážete provést implementaci systému, analýzu výrobního procesu, vyhodnocení CCP a CP a možné způsoby monitorování. Získáte informace od zkušeného manažera v potravinářské firmě a taktéž „best practice“ a příklady, které Vám pomohou v praxi.

Co je náplní školení?

  • proč HACCP – přínosy, povinnost, cíle a význam systému HACCP,
  • základní principy HACCP,
  • definice pojmů v rámci systému HACCP,
    • sedm principů HACCP,
    • dvanáct kroků v zavádění systému HACCP,
  • správná výrobní praxe, provozní hygiena jako základ systému HACCP,
  • popis produktu, analýza nebezpečí,
  • identifikace kritických kontrolních bodů CCP a kontrolních bodů CP,
    • určení nápravných opatření,
  • stanovení limitů CCP a metody monitorování,
  • prověřování funkčnosti systému HACCP, ověřování a audity,
  • dokumentace a uchovávání záznamů HACCP,
    • Vazba na systém řízení dokumentace ISO,
  • konkrétní příklady z praxe - schémata, postupy, tabulky, vzory HACCP dokumentace a formulářů.

Mohlo by vás také zajímat

4900 Kč Brno
Obsazeno
1+1 4400 Kč živě online
Obsazeno
4500 Kč Praha
Objednat
21600 Kč 16200 Kč živě online
Obsazeno
21600 Kč živě online
Objednat
1+1 24600 Kč živě online
Obsazeno
4400 Kč živě online
Objednat
4400 Kč živě online
Obsazeno
4900 Kč Brno
Objednat
4400 Kč živě online
Obsazeno
5300 Kč Praha
Obsazeno
4900 Kč Brno
Obsazeno
4800 Kč Brno
Obsazeno
4600 Kč živě online
Obsazeno
4300 Kč živě online
Obsazeno
9700 Kč Praha
Objednat
7900 Kč 6900 Kč živě online
Obsazeno
9800 Kč Brno
Obsazeno

Přečtěte si také

BEZPEČNOST A OCHRANA ZDRAVÍ PŘI PRÁCI

Soustavné investování do BOZP a zdraví neohrožujícího pracovního prostředí je velmi potřebné a pro zaměstnavatele přínos...

STRAŠÁK JMÉNEM BOZP A PO

Nečekejte, až se něco stane. Neriskujte, že se některý z Vašich zaměstnanců zraní nebo hůře. Neplaťte zbytečné peníze za...

POVINNOSTI K ZAJIŠTĚNÍ BOZP OBSAHUJE I NORMA ISO 9001

Před rokem nás oslovil klient s požadavkem na zavedení systému ISO 9001 – nic neobvyklého. Začali jsme intenzivně spolup...

Poptávkový formulář

Vyplněním pole IČO umožníte formuláři předvyplnění údajů o společnosti.