Vyhledávání

Dárek pro nás? Nadšení klienti praktického kurzu umělá inteligence AI a její využití v praxi | mbk.cz

Lama
pro 18, 2023

Pozitivní zpětná vazba je pro nás tou nejlepší vizitkou a tím největším díky za odvedenou práci.

navrh-bez-nazvu-5.png Kurz "Umělá inteligence" přinesl inspirativní vzdělávací zážitek. První část se zaměřila na práci s textovými editory, umožnila praktické vyzkoušení tvorby textů s důrazem na volbu promptů a přispěla k lepšímu porozumění a získání konkrétních dovedností v oblasti zpracování textů. Druhá část, věnovaná redakčním nástrojům pro obrázky a grafiku, posloužila jako zadání „domácího úkolu“ neboť naznačila zaměření navazujícího kurzu k posílení dovedností v oblasti tvorby obrazových dat. Přínosná byla vzájemná komunikace a výměna zkušeností mezi studenty. Celkově lze konstatovat, že kurz efektivně kombinoval teorii s praxí a poskytl solidní základy pro další odborný rozvoj v oblasti umělé inteligence.

Ing. Dušan Benža, CSc., ředitel sekretariátu Asociace zemědělské a lesnické techniky

navrh-bez-nazvu-5.png Školení společnosti MBK Consulting Umělá inteligence a její využití v praxi byl zajímavý zážitek plný interaktivity a praktických informací. Kurz představil širokou paletu nástrojů a aplikací umělé inteligence, a to v přehledné a srozumitelné formě. Zjistil jsem, že AI je možné využít jak v pracovním i osobním životě, což mě přesvědčilo, že je to opravdu nástroj pro každého. Lektorka byla nejen znalá a zapálená pro věc, ale velice ochotná sdílet všechny své zkušenosti na základě mnoha dotazů. Kurz nabídl nejen teoretické znalosti, ale i praktické ukázky a cvičení, což zvyšuje jeho hodnotu. Měli jsme možnost některé nástroje vyzkoušet na vlastní kůži, především ChatGPT a jeho praktické využití. Doporučuji školení všem, kdo chtějí pochopit a využívat potenciál AI ve svých oblastech podnikání. Kurz mě velice zaujal a sám se budu tomuto tématu věnovat dál.

Mgr. Ing. Jiří Pilař, MBA, projektový manažer Rodinné Integrační Centrum z.s.

mezerník v textu_web články.png Aktuálně žijeme tímto největším světovým tématem v oblasti vzdělávání a technologického vývoje. Školení je koncipováno tak prakticky, že je opravdu určeno pro každého, bez specifických znalostí. Kurz Umělá inteligence - využití v praxi navštěvují jak zaměstnanci, tak OSVČ, majitelé firem, "ajťáci", personalistky, marketéři, lidé každého věku, úrovně digitální gramotnosti, oboru podnikání.

Co všechno vás během kurzu naučíme a prakticky ukážeme si můžete přečíst v blogu. Jaké jsou dosavadní reakce a recenze účastníků kurzu?

Proč je náš kurz tolik úspěšný? Sázíme na obsah, praktičnost, interaktivnost, skvělé lektory, okamžité využití znalostí v praxi a také omezený počet účastníků. Všichni mají prostor popsat dosavadní zkušenosti s AI a vysvětlit aktuální potřeby a představy o výsledku kurzu. Lektoři naváží na "portfolio obecenstva" a přizpůsobí obsah školení jak je to možné. Součástí materiálů je pak společně tvořený seznam aplikací a informací potřebných pro další práci. Vše je prakticky a názorně přednášeno sdílenou obrazovkou. Každý má okamžitou představu o čem se zrovna mluví.

Pak už je to jen na vás, rozmyslet si, jakým směrem se bude ubírat vaše společná cesta s AI. Věřte, že budete mít plnou hlavu nápadů, jak a kde umělou inteligenci začnete využívat.

navrh-bez-nazvu-6.png Chcete individuální školení pro své zaměstnance? Celý koncept přizpůsobujeme oboru podnikání a náplni práce jednotlivých účastníků. Lektor dorazí přímo za vámi, interaktivita je znásobena a úspěch zaručen. Kontaktujte nás.

Telefon: +420 731 506 519 Email: divizeskoleni@mbk.cz

Veliké díky patří našim skvělým lektorům Mgr. Marku Chýlovi a Ing. Barboře Brabcové, kteří školení vedou s velkou profesionalitou a nadšením pro věc. Sledujeme trendy a novinky v oboru a vždy vám přineseme všechny tipy v té nejpraktičtější formě. Nezapomeňte, otázkou není zda, ale kdy.

Poptávkový formulář

Vyplněním pole IČO umožníte formuláři předvyplnění údajů o společnosti.