Vyhledávání

Maskot MBK Consulting má nový kabát!😎 Jak se vám líbí? | mbk.cz

Hana
čvc 21, 2023

"Nebuď lama, škol se snáma" - naše heslo, promo, vizitka. Hlavní vizí společnosti MBK Consulting s.r.o je vzdělávat a pomáhat růst - jedincům i firmám. Věříme, že se nám daří tento cíl plnit a zároveň posouvat kupředu společně s našimi zákazníky.

Naše lama dospívá a moudří stejně jako my, náš tým a služby, které společnost nabízí. Co říkáte na nový kabát našeho maskota?

Kromě refreshe lamy máme na webu také spoustu nových a praktických vychytávek, o kterých vás budeme postupně informovat. Hned teď můžete mrknout třeba na moderní design nové homepage a rovnou zkusit nový koncept vyhledávání kurzů - šikovný našeptávač vám usnadní práci a pomůže se rychle zorientovat. Vybírejte z široké nabídky aktuálních kurzů lépe a snadněji.

Velké díky patří spolešnosti Shean s.r.o za skvělé a profesionální zpracování a krásný a moderní look našich webovek.

TIP! Sledujte nás také na sociálních sítích, kde se naši příznivci pravidelně dozvídají o novinkách v oborech a tématech, které školíme. Navíc víte jako první o slevových akcích a také různých tipech na probíhající vzdělávací programy s finanční podporou státu. Těšíme se na vás

Instagram LinkedIn Facebook

navrh-bez-nazvu-1.png

Poptávkový formulář

Vyplněním pole IČO umožníte formuláři předvyplnění údajů o společnosti.