Vyhledávání

MBK Consulting jde vždy s dobou a s tím, co naše klienty nej... | mbk.cz

Lama
zář 26, 2023

Jsme moderní, jsme trendoví a jdeme s dobou!

V MBK Consulting dbáme především na praktičnost a téměř okamžité využití znalostí nabytých na našich školení do praxe. Proto vždy detailně pracujeme na anotaci nového kurzu a konzultujeme obsah a jednotlivé bloky s experty a specialisty z oboru. Následná a pravidelná hospitace je nutností a kontrola a nalýza hodnocení po kurzech nezbytnou součástí spokojenosti našich kientů. Na poslední reference se můžete podívat zde.

Jinak tomu nebylo ani při vývoji školení Umělá inteligence a její využití v praxi. Praktický workshop, obsah prezentace, materiály i způsob interakce s účastníky prošly přísnou schvalovací metodou a následnou praktickou kontrolou.

Na odkazu níže se můžete podívat na nejnovější počin námi "vytvořené" asistentky, jak jinak než pomocí AI a nástrojů dostupných běžně na trhu. Co říkáte na naši kolegyni "HanAI" a její představení kurzu? Zaujalo vás to? Máte na ni nějaké dotazy?

Asistentka AI představuje kurz AI - YouTube

Jde pouze o jeden z příkladů a možností, co umělá inteligence dokáže. V našem kurzu se orientujeme především na praktičnost a velice rychlé aplikaci nových znalostí v běžném nebo profesním životě. Více o kurzu se dozvíte v našem nejnovějším článku. Budete sami překvapeni, co všechno ChatGPT při své neplacené verzi dokáže a jak vám může pomoci.

Téma umělé inteligence nutně souvisí s online marketingem a sociálními sítěmi. I na tato témata máme skvělé lektory a zaučíme vás formou praktického předání informací. Budete tedy schopni využít znalosti ihned v praxi.

Tým MBK Consulting se spolu s našimi lektory těší na další vývoj technologií a směrů v oblasti vzdělávání a podnikání. Jako vždy vás budeme o všem informovat a přizpůsobovat naše školení aktuálním tématům a změnám v jednotlivých oborech. Sledujte nás na webu a sociálních sítích, ať neprošvihnete žádnou novinku, slevy či zajímávé tipy nebo inspirující rozhovory s úspěšnými lidmi.

MBK Consulting s.r.o. - kurzy, školení, poradenství

Facebook

Instagram

LinkedIn

YouTube

Spotify

Poptávkový formulář

Vyplněním pole IČO umožníte formuláři předvyplnění údajů o společnosti.