Vyhledávání

POVEZ - státní dotace na vzdělávání zaměstnanců končí již k... | mbk.cz

Hana
čvc 25, 2023

MBK Consulting s.r.o, jako významná vzdělávací společnost, neodmyslitelně spolupracuje na projektech státních orgánů České republiky. Tentokrát bychom vás rádi informovali o velice prospěšném projektu POVEZ II = Podpora odborného vzdělávání zaměstnanců. Tento dotační titul končí k 31.10.2023 a byla by obrovská škoda ho nevyužít. Je tedy nejvyšší čas přijmout podporu státu a realizovat školící proces co nejdříve. Pokud do toho společně šlápneme hned, můžeme školit již na konci srpna.

Dotace – nejdůležitější bonus státní podpory, osobnostního růstu jednotlivců a posilování konkurenceschopnosti pracovní síly na trhu práce:

  • příspěvek ve výši 85 % na vzdělávací aktivitu
  • až 100 % náhrada mzdových nákladů po dobu účasti zaměstnanců na vzdělávání

Cílové skupiny projektu:

  • zaměstnavatelé ve smyslu § 7 zákoníku práce, a to prostřednictvím svých zaměstnanců,
  • fyzické osoby (OSVČ, nestátní neziskové organizace)

V současnosti probíhá III. výzva k podání nových žádostí. Je nutné vyplnění elektronického formuláře na webových stránkách Úřadu práce ČR. MBK Consulting je historicky nedílnou součástí motivujících vzdělávacích projektů tohoto typu. Známe tento dotační projekt jako své boty a jsme schopní s veškerou administrativou poradit. Metodicky vás seznámíme s podmínkami dotačního titulu a provedeme celým procesem realizace.

Jediné, co musíte udělat vy:

  • V případě zaměstnanců / neziskové organizace
    • nominace skupiny ideálně od 5-ti osob (se smlouvou na HPP) - nejefektivnější způsob,
    • může jít i o jedince.
  • V případě OSVČ si jedinec může vybrat zaměření dle profese nebo oboru podnikání.
  • Vybírejte z portfolia MBK Consulting (5 vhodných kurzů) nebo sestavíme komplexní min. 40-ti hodinové školení dle vašich požadavků. Tým MBK se o vás postará, zkonzultuje současné aktivity, zaměření, konkrétní potřeby účastníků a firmy samotné.

Nemusíte vyhledávat informace na internetu a trávit hodiny vyplňováním formulářů a přípravou nutné dokumentace. Ředitelka divize školení Mgr. Vendula Mrázová, DiS. je připravena vám pomoct a v rámci letitých zkušeností poradit s každým krokem realizace tohoto dotačního projektu. Vzdělávejte vaše zaměstnance, porostou společně s vaší firmou, a my s Vámi 😊

Pište a nebo rovnou volejte naši infolinku: +420 731 506 519

divizeskoleni@mbk.cz

Sledujte naše webovky a zůstaňte informováni. TOP novinky najdete také na sociálních sítích Facebook, Instagram a LinkedIn!

Těší se na vás tým MBK Consulting

POVEZ_print screen UP.png

Poptávkový formulář

Vyplněním pole IČO umožníte formuláři předvyplnění údajů o společnosti.