Vyhledávání

Kurz ISO 50001: systém managementu hospodaření s energií (EnMS) a reference od klienta Rohde & Schwarz s.r.o. | mbk.cz

Hana
úno 09, 2024

Máme velikou radost vám prezentovat další skvělou referenci klienta na naše školení z oblasti ISO norem - systémového řízení: ISO 50001:2018 Systém managementu hospodaření s energií (EnMS). Implementace a efektivní využití těchto uznávaných evropských standardů řízení firemních procesů je nelehká práce a také douhá cesta k vytíženým výsledkům a jejich udržení. My sami jsme také certifikovaní, konkrétně na řízení kvality v rámci ISO 9001, víme tedy přesně, o co se jedná.

Dbáme navíc na to, aby kvalita našich služeb a poradenství byla umocněna kvalifikovaností našich lektorů. Nejen že jsou všichni patřičně certifikováni, ale pracují v oboru, jsou zároveň auditory ISO norem a také poradci, kteří pravidelně navštěvují naše klienty a poskytují služby v rámci poradenství, školí na míru skupiny zaměstnanců nebo celá oddělení. Navíc provádíme i interní audity na přání zákazníků či audity jejich dodavatelů. Jsme profíci, kteří vám dokáží pomoct téměř se vším ve vaší firmě, dokonce i v angličtině. Přečtěte si reakci jednoho z našich dlouhodobých spokojených klientů. Spustu dalších referencí i na jiná témata a školení najdete zde.

navrh-bez-nazvu-5.png Účastnil jsem se školení ISO 50001 – systém hospodaření s energií v Praze, který byl pro mě přínosem. Lektor byl nejenom odborně fundovaný, ale také prakticky vedl kurz, který byl mimořádně interaktivní. Díky modelovým situacím jsem získal hluboký vhled do systému EnMS. Informace byly aktuální a ihned aplikovatelné v praxi. Lektor Ing. Bláhovec vysvětloval komplexní témata srozumitelně a s ohledem na účastníky kurzu a jejich obory podnikání. Toto školení mi poskytlo nejen nové znalosti, ale i spoustu tipů a rad, jak a kam se dál v této oblasti posouvat a co vylepšovat. Cílem naší společnosti je aplikovat systém EnMS v rámci integrovaného IMS, který dosud zahrnuje systémy řízení kvality, životního prostředí a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. Budu zvažovat další školení MBK Consulting jako třeba Projektové řízení, Integrované auditování, apod. Děkuji.

Ing. Kamil Podzemský, Ph.D., projektový vedoucí / 3V-Q Rohde & Schwarz závod Vimperk, s.r.o.

mezerník v textu_web články.png navrh-bez-nazvu-5.png Chci Vám tímto poděkovat za organizaci užitečného školení, které naplnilo naše požadavky.

Budeme zvažovat další kurzy stejného tématu z portfolia vaší společnosti.

Velmi obsáhlé a zajímavé školení. Děkujeme za skvělého a znalého lektora, který praktickým způsobem předával jeho znalosti a zkušenosti

Perfektní úroveň a kvalitu kurzu. Nyní musíme sednout s týmem a zodpovědnými lidmi a dle doporučení lektora nastavit plán, strategii a posunout náš systém dál.

zmínili další účastníci školení ISO 50001.

Navazující školení, která by vás mohla v rámci tématu zajímat jsou: ISO 14001 - životní prostředí, ISO 9001 - naučíme vás auditovat nebo třeba ISO 19011 - audit u dodavatele. Nabízíme ale mnohem víc i z oblasti zdravotnictví, automotive, bezpečnosti informací atd, kompletní přehled zde.

Veliké díky patří i našemu lektorovi Ing. Jiřímu Bláhovci, který školení vede s velkou profesionalitou a nadšením pro věc. Ostatně jako všichni lektoři MBK Consulting. Vždy totiž dbáme na to, aby lektoři měli nejen skvělé létorické schopnosti, ale byli to zároveň aktivní odborníci, kteří umí nejen předávat své znalosti, ale inspirují svými zkušenostmi a příklady z praxe. Proto je úroveň našich kurzů na nejlepší úrovni a v nejvyšší kvalitě. Vždy si odnesete něco s sebou. Důkaz toho, proč fungujeme již více než 30 let ... a těšíme se na další třicítku. Děkujeme vám.

Poptávkový formulář

Vyplněním pole IČO umožníte formuláři předvyplnění údajů o společnosti.