Vyhledávání

ČEZ a.s. - taková zpětná vazba nám opravdu dělá radost | mbk.cz

Tereza
kvě 22, 2023

V dnešním článku bychom se s vámi rád podělili o pozitivní referenci na náš kurz, tentokrát se jednalo o školení na míru pro společnost ČEZ a.s. na téma FMEA, který proběhl s panem Liborem Havránkem.

„Obsah a organizaci školení na míru pro naše zaměstnance ČEZ a.s., Divize jaderná energetika, na téma FMEA jsme řešili s paní Císařovou a díky času, který nám osobně věnovala, jsme osnovu školení společně vyladili přesně podle našich požadavků a představ. Nakonec jsme zvolili formu 2denního školení v příjemném prostředí hotelu, včetně ubytování a občerstvení. Ocenili jsme, že lektor se s námi spojil ještě před termínem školení, řešil s námi individuální potřeby a taktéž si předem prošel naše materiály a všechny poznatky zakomponoval do prezentace. Celé školení pak proběhlo přesně podle dohody, bylo plné praktických příkladů (včetně praktického příkladu na námi vybraném technologickém systému) a moc se nám líbilo. Z hodnocení uchazeči je taktéž vidět, že ocenili zejména profesionalitu lektora - Libora Havránka i jeho individuální přístup k našim specifickým potřebám, kvalita a úroveň kurzu byla perfektní.“

František Drtina, Expert správa projektu JE

ČEZ, a. s., Jaderná elektrárna Temelín, 373 05 Temelín

Pokud hledáte způsob, jak zlepšit své dovednosti a dosáhnout vynikajících výsledků, nechte se inspirovat touto společností a přihlaste se na kterýkoliv kurz z naší široké nabídky. Věřte nám, že nebudete litovat. Přihlásit se můžete na otevřený kurz Harmonizovaná FMEA nebo Vám uděláme přímo školení na míru!

pexels-sora-shimazaki-5668858-1-1.jpg

Poptávkový formulář

Vyplněním pole IČO umožníte formuláři předvyplnění údajů o společnosti.