Vyhledávání

Jsem si jistý, že tato investice do školení nám přinese mnoho dlouhodobých výhod! | mbk.cz

Hana
srp 07, 2023

Následující reference nepotřebuje komentář. Děkujeme našim spokojeným klientům, skvělým lektorům a prosperujícím firmám, které chtějí růst jako my. Tohle je důvod proč jsme špičkou v oboru s nejžádanějšími kurzy a profesionálním týmem v oblasti poradenství a auditování.

"Školení s názvem Manažer kvality od A do Z (6 denní kurz) pořádané MBK Consulting, s.r.o. jsem absolvoval online a to ve velice malém počtu dvou účastníků. Velice oceňuji, že kurz byl otevřen i pro takto malý počet účastníků a beru to jako jednu z velkých výhod. Lektory kurzu byli Dr. Ing. Vít Buchta, Libor Havránek, Petra Císařová, DiS.

Byl jsem velmi spokojen se školením, kurz mě skvěle provedl všemi klíčovými aspekty normy ČSN EN ISO 9001:2016 a manažerskými dovednostmi potřebnými k vykonávání funkce kvality manažera. Byly mi představeny praktické způsoby, jak tuto normu efektivně implementovat do organizace, a pomohlo mi to pochopit naše silné a slabé stránky v již zavedeném systému.

Lektoři kurzu byli vynikající a disponovali hlubokým odborným vědomím jak v oblasti managementu, kvality tak i implementace systému a jeho stálým zlepšováním. Způsob výuky byl interaktivní a díky častým workshopům mi bylo umožněno lépe porozumět konceptům normy a učinit je relevantními pro mé konkrétní potřeby. Poskytnuté materiály a šablony byly na vysoké úrovni a přesahovaly oblast školení. Budou pro mé další potřeby výborným pomocníkem.

Díky tomuto školení jsem získal jasný návod, jaké kroky máme v naší organizaci podniknout, abychom byli schopni udržet certifikaci a jak využít tento systém k neustálému zlepšování našich procesů. Jsem si jistý, že tato investice do školení nám přinese mnoho dlouhodobých výhod, včetně zvýšené spokojenosti zákazníků a efektivnějšího vedení naší organizace. Děkuji za velice profesionální a kvalitní školení, které mě motivuje k další práci, jistě povede k úspěchům v naší cestě ke kvalitě a zlepšování. Školení mohu vřele doporučit a již se těším na následná školení, kterých se hodlám účastnit."

Pavel Majer, UJP PRAHA a.s.

Jak hodnotí tento kurz samotní lektoři MBK Consulting, zkušení profesionálové z oboru, a jak komplexně vidí problematiku certifikace ISO a její perspektivu, to si můžete poslechnout v krátkém rozhovoru na našem webu.

Těšíme se na další společnosti, které chtějí růst a vyvíjet a zdokonalovat své procesy.

Manažer kvality AZ_druhé foto dole.png

Poptávkový formulář

Vyplněním pole IČO umožníte formuláři předvyplnění údajů o společnosti.