Vyhledávání

Pomáháme vám. Instruktážní video, jak na portálu ÚP podat přihlášku na školení dotované státem | mbk.cz

Hana
bře 15, 2024

Pomáháme vám usnadnit si práci a šetřit svůj čas. Tedy kromě toho, že jsme pro vás spolu s Úřadem práce připravili vzdělávání téměř zadarmo!

Na žádost našich klientů jsme zpracovali krátké instruktážní video, jak na portálu ÚP podat přihlášku na školení dotované státem. Tentokrát jde o program "Jsem v kurzu" - vzdělávání zaměřené na digitální gramotnost. Úřad práce vám proplácí 82% veškerých nákladů. Celkem získáváte podporu 50.000 Kč na školení vlastního výběru, v rozmezí následujících 3 let. Podrobné informace a přehled nabízených kurzů najdete v předchozím článku, kde jsme také informovali o podmínkách dotačního titulu.

Zjistili jsme, že postup přihlášení nemusí být pro každého jednoduchý. Proto jsme pro vás vytvořili přehledný video návod s kroky od A do Z. Pokud i tak se nezadaří, neváhejte nás kontaktovat a my vás navedeme po telefonu. Nebo se za námi klidně stavte do brněnské kanceláře 😊 Všechny kontakty najdete zde.

navrh-bez-nazvu-50.png VIDEO NÁVOD PŘIHLÁŠKY ŠKOLENÍ NA PORTÁLU ÚP - DOTAČNÍ TITUL "JSEM V KURZU"

mezerník v textu_web články.png

dotace navod_web_v textu.png

mezerník v textu_web články.png Shrnutí důležitých informací, které nesmíte přehlédnout:

mezerník v textu_web články.png ➡️ titul "Jsem v kurzu" aktuálně probíhá pouze pro fyzické osoby - zaměstnané či registrované na ÚP

➡️ registrujete se jako individuální osoba, datová schránka OSVČ či zaměstnavatele nebude fungovat

➡️ vždy vybíráte z termínů +30 dní ode dne objednání konkrétního kurzu (lhůta ÚP pro kontrolu žádosti)

➡️ po odsouhlasení žádosti se již organizační věci konzultují pouze s námi, tým MBK Consulting vás na školení přihlašuje se speciální cenou

➡️ kurzy probíhají online, některá témata ve více dnech

➡️ po absolvování kurzu obdržíte fakturu (ve výši 12% celkové částky) a certifikát

➡️ rozmezí mezi jednoltivými kurzy není určeno, nesmí ale probíhat dva kurzy současně

➡️ dotace 50.000Kč musí být vyčerpány behěm 3 let

mezerník v textu_web články.png Tohle je opravdu skvělá příležitost jak se vzdělávat, posouvat dál své schopnosti a rozšiřovat své znalosti - to vše navíc za téměř nulové náklady. Bohužel je pořád spoustu lidí, kteří o této možnosti neví, proto budeme moc rádi za přesdílení informací. Samozřejmě dál odebírejte naše newslettery, kde se vše dozvíte hned a jako první.

tip_web článek.png TIP pro zaměstnavatele! Nemusíte věšet hlavu, že vás a vašich zaměstnanců se dotace netýkají. Již se připravuje obdobný titul, kde budou účastníky školení přihlašovat právě jejich zaměstnavatelé (resp. právnické osoby). Nemusíte se tedy bát, i na vzdělávání vašich pracovníků s podporou státu a sdílením finančních nákladů se také dostane.

Těšíme se na vás. Jsme tady pro vás. Pomáháme firmám růst. Posouváme dál jedince, kteří se chtějí vzdělávat. Tým MBK Consulting

Poptávkový formulář

Vyplněním pole IČO umožníte formuláři předvyplnění údajů o společnosti.