Vyhledávání

Úřad práce & MBK Consulting - 50 000 Kč dotace na vzdělávání pro každého z vás 💣 | mbk.cz

Hana
lis 28, 2023

Před nedávnem jsme vás informovali o nastávajícím období sestavování rozpočtů na vzdělávání pro rok 2024. I když doporučujeme, aby nebyla opomíjena důležitost vzdělávání zaměstnanců, některé firmy tyto investice odkládají. Chápeme, že doba je nejistá a v první řadě se musí zajistit chod provozoven. I pro mnoho jednotlivců a OSVČ může být finančně náročné absolvovat kvalitní kurzy, i když je jejich zájem o osobnostní či kariérní růst velký. I na tyto situace myslíme a snažíme se naše klienty podpořit v maximálním měřítku.

Jistě všichni víte, že MBK Consulting, jako významná vzdělávací platforma, spolupracuje i se státními orgány České republiky a příslušnými správními úřady. Nepromeškáme žádné smysluplné projekty nebo nabídku dotací, která jakýmkoliv způsobem pomůže společnostem a jednotlivcům dále růst, rozvíjet technologický pokrok a podporovat vzdělávání občanů České republiky.

Přijali jsme další výzvu! Program MPSV "Jsem v kurzu" je zde.

mezerník v textu_web články.png dotace_web_v textu.png mezerník v textu_web články.png

Skvělá příležitost vzdělávat se téměř za nulové náklady. Úřad práce spustil projekt na vzdělávání a rozvoj v oblasti digitální gramotnosti. Přihlásit se můžete jako:

  1. „Účastník“ – osoba, která je evidována na Úřadu práce

ÚP hradí 100% částky školení nebo okruhu témat. Vy se tedy vzděláváte zcela zadarmo a získané znalosti můžete efektivně využít. Školení a certifikát si můžete zahrnout do svého CV a při dalších pohovorech nebo v budoucím zaměstnání máte daleko větší šanci uspět.

  1. „Zájemce“ (pracující):

• fyzická osoba (zaměstnanec / OSVČ), která chce dále rozvíjet své znalosti a schopnosti,

• právnická osoba - v tomto případě vám tým MBK Consulting sestaví speciální plán a v podstatě školení na míru pro skupinu účastníků, přizpůsobené vašim aktuálním potřebám.

V tomto případě stát přispívá celými 82% z veškerých nákladů na vzdělávání, což je obrovská výhoda a benefit pro všechny společnosti.

mezerník v textu_web články.png

Další podmínky?

➡️ Reálná objednávka bude probíhat formou „e-shopu ÚP“, kde si budete moct vybrat z naší široké nabídky školení.

➡️ Proces vzdělávání je podmíněn rozsahem min. 16 hodin, což jsou standardní 2-3 otevřené kurzy na podobná témata.

➡️ 1 osoba má na dobu 3 let k dispozici rozpočet 50.000 Kč od Úřadu práce, který si může postupně na kurzy vybírat dle časových možností.

mezerník v textu_web články.png

Na jaké kurzy se můžete přihlásit?

Připravili jsme pro vás školení na aktuální témata, metody či nástroje potřebné pro práci s počítačem:

🎓 Microsoft Office 365 - komplexní kurz a balíček pro všechny uživatele, přehled nejpoužívanějších platforem MO, jejich použití, nástroje a praktické návody práce s nimi (anotace školení se připravuje)

🎓 Microsoft Office 365 - kurzy pro mírně pokročilé a pokročilé, jednotlivé aplikace MO v praxi:

  1. Microsoft Word
  2. Microsoft Excel - začátečníci
  3. Microsoft Excel - pokročilí
  4. Microsoft Power Point (anotace školení se připravuje)
  5. Microsoft Teams
  6. Microsoft Outlook (anotace školení se připravuje)
  7. Microsoft Office 365 - přehled všech nástrojů a jejich praktické použití + time managementem v MO (anotace školení se připravuje)

🎓 Jak pracovat s MacBookem

🎓 Umělá inteligence a její využití pro usnadnění a zrychlení práce na PC, grafickou tvorbu, při analýzách dat, sestavování tabulek nebo grafů, ale také pro inspiraci obsahového materiálu, reklamních sloganů, itinerářů pracovních cest, strategického plánu či nových produktů a služeb a mnoho dalšího.

🎓 Bezpečnost informací - jak pracovat s informacemi, jejich správou a zajištěním bezpečnosti dat (úvod do ISMS v rámci normy ISO 27001 a ISO 27002) a dále jak implementovat požadavky do praxe (workshop, case study).

🎓 Kybernetická bezpečnost dle nové evropské směrnice "NIS2" účinné od 18.10.2024 - zásadní změny v oblasti ochrany dat a kybernetické bezpečnosti, které s sebou přináší nové povinnosti pro tisíce českých firem. Dozvíte se, jak implementovat nový systém v praxi, jaká jsou úskalí nové legislativy a nebo jaké hrozí sankce za nesplnění podmínek nového zákona.

mezerník v textu_web články.png Nevíte, jak začít?

V MBK Consulting už máme spoustu podobných projektů za sebou a víme co a jak. Ozvěte se vám a společně zajistíme co nejrychlejší a nejjednodušší průběh vyřízení žádosti o dotaci i jejího následné realizace.

navrh-bez-nazvu-3.png mezerník v textu_web články.png

Ještě pořád váháte? Zde není pochyb!

  • vše probíhá bez vaší finanční účasti, náklady hradí stát, vy zatím můžete zbytek rozpočtu směřovat jinam,
  • vzděláváte své zaměstnance a vyjadřujete tím také svou podporu a důvěru,
  • zvyšujete efektivitu pracovních výkonů a tím i výnosnost z aktivit zaměstnanců,
  • produktivnější a lépe fungující tým.

mezerník v textu_web články.png Napadají vás další témata, nástroje či aplikace, které souvisí s tématem digitální gramotnosti?

Jsme otevřeni podnětům a vynaložíme veškeré úsilí, abychom vám vyšli vstříc. Dejte nám vědět a my případné požadavky vykomunikujeme s Úřadem práce za vás.

Vedoucí divize školení Mgr. Vendula Mrázová, DiS. je připravena vás podpořit, navést na portál ÚP a pomoct s konkrétními kroky.

📞 +420 731 506 519 📩 divizeskoleni@mbk.cz

mezerník v textu_web články.png

Vzdělávejte vaše zaměstnance, budou si toho vážit a porostou společně s vaší firmou. Přidaná hodnota je maximální - vše probíhá v režii státu. Kdo by této jedinečné příležitosti nevyužil. Těší se na vás tým MBK Consulting spolu s lektory.

Poptávkový formulář

Vyplněním pole IČO umožníte formuláři předvyplnění údajů o společnosti.