Vyhledávání

Právní kurzy MBK Consulting stále na prvních příčkách hodnocení klientů | mbk.cz

Hana
lis 23, 2023

MBK Consulting s.r.o. jako vzdělávací společnost stále roste. Velké díky patří skvělému pracovnímu týmu a profesionálním lektorům, ale především vám, našim klientům. Nejde jen o společnosti, se kterými spolupracujeme už desítky let, ale i o nové zákazníky, kteří se o nás dozvěděli prostřednictvím referencí těch dalších. A tak přichází noví a noví zájemci s různými požadavky a potřebami. Tohle je řetězec, který nás neskutečně baví a naplňuje. Kdo do něj ještě nevstoupil? Přesvědčíte se tak sami o kvalitách a jedinečnosti našich školení, poradenství na míru, nastavování interních systémů nebo vedených auditů. Vždy to jde lépe a my jsme tady od toho, abychom vám pomohli.

Jednou z našich nejžádanějších oblastí je Právo, zákony a legislativa. Nabízíme nespočet témat a výkladů zákonů, stále se přizpůsobujeme aktuálním tématům a samozřejmě změnám v zákonech a novelách jak z veřejného, tak i soukromého práva. V posledních týdnech plně obsazujeme školení Reklamace a odpovědnost za vady dle novely občanského zákoníku 2023. Kurzy probíhají prezenčně i online, ale také formou otevřeného školení nebo školení na míru pro skupinu jedné firmy. Vždy dbáme na kvalitu a účel vzdělávání, proto omezujeme počet účastníků tak, aby měl každý prostor pro dotazy a účastníci na podobných pozicích mohli diskutovat. Co naši klienti velice oceňují je individuální přístup každého našeho lektora ke konkrétní skupině a možnost konzultace aktuálních otázek, které ve firmě nemohou dlouho rozlousknout.

navrh-bez-nazvu-5.png Skvělý kurz. I pro mě v roli nováčka vysvětleno srozumitelně a jasně. Spousta praktických informací aplikovaných do individuálních situací školených účastníků. Obzvláště užitečné bylo řešení a prodiskutování názorných příkladů, které se u firem zúčastněných mohou běžně objevit. Školitel jednoznačně předčil očekávání. Děkuji a mějte se moc hezky.

Libor Bryx, TILAK, a.s.

navrh-bez-nazvu-5.png V listopadu 2023 jsem se účastnil online kurzu "Reklamace a odpovědnost za vady", pořádaného společností MBK Consulting. Kurz byl velice užitečný a prakticky vedený. Školitel, Mgr. Tomáš Fabík, působil profesionálním dojmem a jeho znalosti tématu byly pozitivně oceněny. Obsah školení byl podán jasně a strukturovaně, byl také velmi interaktivní, což umožnilo všem účastníkům aktivně se zapojit. Co mě zaujalo, byly ukázkové příklady z praxe, které nám Mgr. Fabík prezentoval. Ty dobře ilustrovaly teoretické poznatky, ale také nám ukázaly, jak je možné tyto informace využít ve svém oboru. Navštívil jsem již několikátý kurz a díky individuálnímu přístupu lektora jsem měl možnost konzultovat i konkrétní dotazy a případy ve firmě. Pokud hledáte prakticky orientovaný a profesionálně vedený kurz, rozhodně doporučuji navštívit stránky MBK Consulting a vybrat si z jejich portfolia. Děkuji panu lektorovi a týmu MBK a těším se na další školení.

Ing. Aleš Čech, Würth Industry, spol. s r.o. mezerník v textu_web články.png

advokát Mgr. Tomáš Fabík.png

mezerník v textu_web články.png

Více o našich lektorech najdete v přehledu týmu. Pokud vás zajímají další reference a zpětné vazby našich zákazníků, naleznete je zde. Pokud máte zájem o jakékoliv školení, neváhejte nás kontaktovat, se vším poradíme, vysvětlíme jak fungují které formy vzdělávání a najdeme pro vás to nejlepší.

TIP na konec - aktuálně rozdáváme vánoční dárky! Chcete jeden i vy?

Poptávkový formulář

Vyplněním pole IČO umožníte formuláři předvyplnění údajů o společnosti.