Vyhledávání

ŠIROKÁ NABÍDKA ŠKOLENÍ ÚPLNĚ ZDARMA ! | mbk.cz

Lama
říj 04, 2018

Ve spolupráci s OHK Jihlava Vám nabízíme možnost uspořádat pro Vás kurz na míru, a to úplně zdarma. Můžete si vybírat z oblastí jako obecné a specializované IT, měkké a manažerské dovednosti, jazyky, účetní, ekonomické a právní kurzy a technické a odborné vzdělávání.

Okresní hospodářská komora Jihlava získala dotaci z Operačního programu zaměstnanost na vzdělávání zaměstnanců členských firem. Tento projekt se zaměřuje na zvýšení odborné úrovně znalostí, dovedností a kompetencí zaměstnanců členských firem OHK Jihlava. Nabízí firmám vzdělávání zaměstnanců v oblastech obecného a specializovaného IT, měkké a manažerské dovednosti, jazyky, účetní, ekonomické a právní kurzy a technické a odborné vzdělávání.

V rámci projektu mají firmy zařízenou kompletní administraci a také náklady na vzdělávání jsou plně hrazeny (lektorné, nájem prostor, občerstvení,…). Vzdělávání je možné čerpat od listopadu 2017 až do konce roku 2019.

Prodlouženo až do konce roku 2021. V rámci výběrového řízení jsme opět uspěli, vzdělávací aktivity můžete tedy čerpat až do konce roku 2021.

Neváhejte a informujte se u nás, jak je možné se do tohoto projektu zapojit a získat kvalitní vzdělávání pro své zaměstnance úplně zdarma.

Pro více informací kontaktujte: divizeskoleni@mbk.cz, +420 731 506 519

Poptávkový formulář

Vyplněním pole IČO umožníte formuláři předvyplnění údajů o společnosti.