Vyhledávání

OTEVŘETE OČI! BUĎTE V BEZPEČÍ! | mbk.cz

Lama
čvc 15, 2020

Stačí nám málo, jeden pohled, jeden dokument, jedna otázka a poskládáme si celý obrázek.

Všímáme si nejen toho, na co si nás klienti přizvou, ale taktéž všeho okolo. A tak vidíme, jak někteří klienti žijí v domnění, že mají BOZP a PO zvládnuté – mají přece „bezpečáka“ a ten se o vše stará. Chyba – mnoho z nich jen plní legislativu bez dalšího přemýšlení, jejich školení a analýzy rizik nemají hlavu ani patu, a vznikají haldy dokumentů, ve kterých se ve firmě nikdo neorientuje. Nám k odhalení kvality BOZP a PO ve frimě stačí nám 3 věci.

A nyní vám to tajemství rádi prozradíme:

  1. Analýza rizk a OOPP napoví: Vejdete-li do skladu nebo výroby – mají všichni povědomí o BOZP? Znají svá rizika na pracovišti a mají všechna OOPP jak je předepsáno?
  2. Roční prověrka řekne vše! Podíváte-li se na poslední 3 roční prověrky BOZP a PO (musíte mít záznam), kolik je v nich neshod. Pokud žádná, máte problém!
  3. Dokumenty, jejich obsah a aktualizace: Nějak tušíte, že máte dokumenty a směrnice BOZP a PO, ale ruku na srdce, netušíte co v nich je? A když něco měníte, aktualizujete je?

Asi není třeba vysvětlovat, jaké jsou správné odpovědi. Rzohlédněte se i vy, a podívejte se pravdě do očí…jsou vaši pracovníci v bezpečném prostředí nebo prostě jen „máte bezpečáka“?

Jaké jsou jeho základní povinnsoti se dozvíte v našem dalším článku zde: https://www.mbk.cz/clanky/detail/93

A s podrobnými požadavky na BOZP a PO Vám pomůže naše velice žádané školení BOZP a PO, které je více praktické než teoretické. To nám věřte! https://www.mbk.cz/skoleni-a-kurzy/skoleni/bozp-a-po-a-technicka-sprava-budov-akce-1-1

Termíny školení: BOZP a PO a technická správa budov

Poptávkový formulář

Vyplněním pole IČO umožníte formuláři předvyplnění údajů o společnosti.