Vyhledávání

MANAŽER KVALITY JE V KURZU ČÍM DÁL VÍC | mbk.cz

Lama
říj 06, 2015

Chcete se stát odborníkem na systémy managementu? Máte zájem se lidskou a srozumitelnou formou dozvědět, jak lze aplikovat požadavky ISO norem do praxe? Chcete ve firmě zlepšovat a nevíte kde a jak začít? Anebo si jakožto uvědomělá firma chcete vyškolit odborníka, který bude koordinovat a auditovat Vaše procesy? To vše a ještě mnohem více Vám umožní náš kurz Manažer kvality.

V dnešní době většina firem hledá multifunkční pracovníky, aby ušetřila náklady. Pracovní pozice i jejich náplně se kumulují a již nestačí se úzce specializovat jen na jednu činnost. Dokladem toho je i fakt, že firmy rozšiřují své certifikace dle norem ISO a tam, kde dříve manažerům kvality stačilo znát požadavky normy ISO 9001 (Systémy managementu kvality) dnes potřebují odborné znalosti i o ochraně životního prostředí (ISO 14001), bezpečnosti a zdraví při práci (OHSAS 18001) nebo dokonce bezpečnosti informací (ISO 27001), a to nejen z pohledu norem, ale i legislativní část daného tématu.

MBK Consulting se vždy snaží jít s dobou a předvídat očekávání našich stávajících i potenciálních zákazníků, a proto již od roku 2010 realizujeme několikadenní kurz Manažera kvality. Lépe by bylo jej nazvat manažer integrovaných systémů, protože témata, která jsou do školení zahrnuta, se týkají všech výše zmíněných oblastí a nejen těch. Dozvíte se na něm, jaké jsou základní manažerské techniky a metody, jak pochopit, řídit a motivovat svůj tým a podřízené pracovníky, nebo jaké lze využívat nástroje při zlepšování kvality. Mimo jiné se stanete interním auditorem a naučíte se provádět analýzy i hledat potenciály zefektivnění procesů a činností.

Pokud jsme Vás ještě nepřesvědčili, zde jsou holá fakta: od roku 2010 jsme proškolili více jak 200 spokojených účastníků, kteří byli vysláni z firem různého zaměření, a to od strojírenství, přes stavební firmy, automotive, výrobce oblečení a plastových výlisků až po nemocnice, tiskárny, či logistiku. Mezi účastníky byli zástupci firem jako Würth, KZK Tiskárna, SECURITAS ČR, SWISS MED CLINIC, Preciosa, ČEZ ENERGOSERVIS, Crytur a další.

Kurz je 10-ti denní a realizujeme jej 2 x ročně jak v Brně, tak i v Praze. Podílejí se na něm špičkoví lektoři z našeho týmu a každý účastník obdrží kompletní studijní materiály a závěrečné osvědčení o absolvování. Obsah kurzu je samozřejmě v souladu s připravovanou revizí normy ISO 9001:2015!

Tak neváhejte a přihlaste se na zimní běh, který bude zahájen 11. listopadu 2015 v Brně.

Kompletní informace a přihláškový formulář ke kurzu Manažer kvality naleznete zde

Těšíme se na setkání s Vámi.

Poptávkový formulář

Vyplněním pole IČO umožníte formuláři předvyplnění údajů o společnosti.