Vyhledávání

POSLEDNÍ OHLÉDNUTÍ ZA ROKEM 2021 | mbk.cz

Tereza
pro 27, 2021

Vážení klienti, partneři a čtenáři našich stránek,

rok se s rokem sešel, vánoční svátky jsou za námi a Silvestr klepe na dveře. Pojďme se společně ohlédnout za rokem 2021 a připomenout si naši cestu, úspěchy a události.

Naší hlavní činností je pořádání kurzů na témata ze všech možných oborů jako je marketing, právo, ISO normy, kvalita, soft skills a další. V důsledku vládních opatření jsme zavedli také online školení, které provádíme již druhým rokem a mají velký úspěch.

V roce 2021 jsme proškolili online 947 osob, dále 161 účastníků prezenčních kurzů v Brně a Praze, 889 klientů na míru ve společnostech a 68 dalších v rámci dílčích projektů. Vždy po konání kurzu zasíláme všem účastníkům hodnotící dotazník, abychom měli zpětnou vazbu. Nejčastější reakce na naše kurzy bývají „kurz předčil má očekávání, perfektní úroveň a kvalita kurzu, individuální přístup k účastníkům“. Tato slova nás opravdu hřejí u srdce a jsme rádi, že to, co děláme má smysl a úspěch.

Další naší činností je spolupráce s Hospodářskými komorami, kde ročně proškolíme několik desítek firem a stovky zaměstnanců. V letošním roce jsme měli možnost jednat s OHK Pelhřimov, KHK Plzeň, KHK Vysočina, OHK Olomouc a OHK Jihlava.Celkem jsme tímto způsobem proškolili 527 osob, formou prezenční i ONLINE.

V rámci získané dotace od Ministerstva průmyslu a obchodu jsme letos uspořádali 12 online kurzů na téma ISO 50001:2018 Systém managementu hospodaření s energií, během kterých bylo proškoleno 155 osob. I tato témata u nás sklízí úspěch.

Celkové číslo proškolených osob za rok 2021 tedy dosahuje 2592 osob, každému z účastněných bychom tímto rádi poděkovali, že využili našich služeb.

Každý rok pravidelně aktualizujeme naši nabídku a zdokonalujeme naše služby. Jednoduše jdeme s dobou. I letos jsme přišli hned s několika novinkami jako například kurz WHISTLEBLOWING – Nový zákon a směrnice na ochranu oznamovatelů nebo nové téma Jednatel společnosti – práva a povinnosti.

Uskutečnili jsme také několik webinářů zdarma, na témata z oblasti práva, kvality, ISO norem. Záznamy naleznete na našem Youtube kanále.

Letos jsme oslavili 30 let od založení naší společnosti a pokračujeme dál! Těšíme se na nové výzvy, spolupráce a projekty. Jsme rádi, že o naše služby je neustálý zájem a každého našeho klienta si nesmírně vážíme, vždy se snažíme vyjít vstříc a jednáme s respektem. V roce 2022 pro vás chystáme nový web, uživatelsky přátelský a snadný.

Děkujeme všem, co jsou jakýmkoliv způsobem součástí naší MBK rodiny.

Přejeme krásné prožití konce roku 2021 a úspěšný start do Nového roku 2022.

Poptávkový formulář

Vyplněním pole IČO umožníte formuláři předvyplnění údajů o společnosti.