Vyhledávání

ŠETŘI ENERGIE - V DNEŠNÍ DOBĚ JE TO POTŘEBA! | mbk.cz

Tereza
pro 01, 2021

Problematikou dotačních příležitostí v oblasti vzdělávání se zabýváme více jak 10 let. Ve většině případů jsme pomáhali našim klientům získat dotační prostředky na jejich vzdělávací projekty, ale vyzkoušeli jsme si samozřejmě také několikrát i roli příjemce pro naše individuální vzdělávací aktivity.

Obě role jsme však ideálně propojili při získané dotaci od Ministerstva průmyslu a obchodu, kdy jsme na jedné straně vystupovali jako příjemce a na druhé straně jako ten, kdo dotovaný kurz zprostředkovává. Konkrétně se nám podařilo získat dotační podporu z programu EFEKT_pro roky 2020 a 2021 a umožnili zdarma školení v oblasti ISO 50001_Problematiky managementu hospodaření a úspory energií.

Celkem jsme zrealizovali 15 kurzů s celkovou účastí více jak 200 účastníků. Neodradila nás ani omezená možnost prezenčního vzdělávání, a i přes online formu získalo školení plnou spokojenost účastníků. Někteří absolventi se dokonce vyjádřili, že jejich očekávání kurz předčil. Nejčastěji se v našem hodnocení objevovalo „Skvělé školení; Profesionální přednášející; Individuální přístup k účastníkům; Perfektní úroveň a kvalita kurzu;“

Vhodně zvolená obsahová koncepce kurzu oslovila jak nováčky, tak i pozice s praxí v oboru.

Výše uvedené úspěchy nás motivují k tomu, abychom se pokusili i pro příští rok získat nové prostředky pro zajištění realizace tohoto kurzu, který bychom Vám nabídli opět zdarma.

Protože nás však oslovují permanentně zájemci o tento kurz i mimo dotaci, zařadili jsme ho do naší trvalé nabídky. Kurz vypisujeme každý měsíc a můžete se na něj přihlásit aktuálně zde.

Pokud máte více dotazů, neváhejte se na nás obrátit na emailové adrese info@mbk.cz

Poptávkový formulář

Vyplněním pole IČO umožníte formuláři předvyplnění údajů o společnosti.