Vyhledávání

Plánujete rozpočty na rok 2024? V MBK Consulting už se na vá... | mbk.cz

Hana
říj 16, 2023

Vzdělávání a rozvoj zaměstnanců hrají významnou roli v růstu a prosperitě každé firmy. Specificky a pravidelně vzdělávaní zaměstnanci jsou schopni poskytnout kvalitnější služby, lépe komunikují s kolegy na pracovišti i s konečným zákazníkem a dodavatelem, například v rámci vyřizování reklamací. Firmy, které oblast vzdělávání neberou na lehkou váhu a tyto investice neodkládají, jsou schopny lépe obstát v konkurenčním prostředí trhu.

Máte již plán na vzdělávací proces pro rok 2024 hotový? Podpoříme vás! Dle vašich požadavků vás nasměrujeme ke kompetentní osobě z týmu MBK Consulting, která vám pomůže se zorientovat, získat přehled o novinkách pro příští rok a informuje, co všechno vám můžeme v rámci našich služeb nabídnout. Od toho se bude odvíjet váš plán. Společně zorganizujeme jednotlivé kroky a realizujeme váš vzdělávací balíček v konkrétním čase. Uvítali byste webinář na toto téma? Pište prosím vaše podněty na marketing@mbk.cz.

Již více než 30 let působíme na trhu jako uznávaná a prosperující vzdělávací platforma. To už je pořádná vizitka a jen to dokazuje, že naše služby jsou na vysoké kvalitativní úrovni a že náš slogan „pomáháme vám růst“ má své opodstatnění. V celé naší historii jsme zaškolili, auditovali nebo provedli individuální poradenské služby tisícům firem a desetitisícům účastníků. Poradenství i tvorbu dokumentů jsme schopni provádět a zajišťovat i v anglickém jazyce, což je naše obrovská výhoda a přednost oproti konkurenci. Jednotlivcům, právnickým osobám, živnostníkům či státním institucím pomáháme především v těchto oblastech:

Vždy dbáme na kvalitu a interaktivitu každého školení a tématu. Soustředíme se na praktičnost, ukázky a praxi v rámci workshopů, předání zkušeností a znalostí našich lektorů v maximální míře. Aby byla zajištěna efektivnost vzdělávání, naše kurzy jsou naplněny max. 7 – 10 osobami, abychom zachovali prostor na diskuzi, dotazy a individuální konzultace.

  • Mentoring, konzultace

Vše začíná osobní schůzkou a zjišťují se potřeby zákazníky, mezery ve fungování a cesty čeho a jak dosáhnout. Čím dál nás pustíte, tím efektivnější zpětnou vazbu dostanete.

Našim klientům vždy nastavíme vzdělávání ušité přesně na míru. Díky našim zkušenostem pomáháme s analýzou vzdělávacích potřeb a s nastavením efektivního plánu vzdělávání. Sepíšeme s vámi projektovou žádost, provedeme celou administraci a řízení projektu a zajistíme realizaci vzdělávacích aktivit. Po celou dobu projektu jsme Vám k dispozici.

Naši lektoři jsou zároveň certifikovanými auditory. Zavedeme a integrujeme sytém ISO na míru vaší firmě. V případě, že ISO systém máte, ale nepřináší vám žádné užitky, provedeme u vás interní audit a navrhneme doporučení a další kroky ke zlepšení vašich procesů. ISO má sloužit vám, ne vy jemu, klademe důraz na praktické využití metod a postupů a to bez zbytečného papírování. Pomůžeme vám i se samotnou certifikací ISO a protože si chceme být jisti, že zavedené systémy jsou správně využívány a je zajištěna jejich udržitelnost, na vaše přání provedeme kontrolní audit nebo i audit u dodavatele.

  • Dotace, státní vzdělávací projekty, projekty Úřadu práce

Spolupracujeme s Úřadem práce, Ministerstvem průmyslu a obchodu, Ministerstvem práce a sociálních věcí a také Hospodářskými komorami (Olomouc, Pelhřimov, Plzeň, Jihlava, Havlíčkův Brod, Třebíč), kde pravidelně vyhráváme výběrová řízení a školíme nejen v oblastech soft skills, manažerských dovedností nebo digitální gramotnosti. V posledních letech jsme největší úspěchy slavili s dotacemi na školení o Zavedení systému hospodaření s energiemi (ISO 50001) nebo s dotačním titulem POVEZ II. (Podpora odborné vzdělanosti zaměstnanců).

uvnitř článku_rozpocty mbk.png

Pokud nevíte, jakým směrem a tématech se v rámci financování zaměstnanců vydat, ozvěte se přímo vedoucí divize školení DiS. Vendule Mrázové. Ta vám pomůžeme se z toho nekonečného kolotoče dostat, navíc s viditelnými pozitivními výsledky.

Email: divizeskoleni@mbk.cz

Telefon: +420 731 506 519

Pokud patříte k těm, co musí nejprve na HR oddělení či za nadřízeným, zde najdete pár tipů a rad jak efektivně přesvědčit, že investice do vzdělání jsou tím nejlepším způsobem jak firmu posouvat dál.

Jaké novinky chystáme na příští rok a jaké státní projekty a dotace spustí jednotlivá ministerstva nebo Pracovní úřad? To a mnohem více se dozvíte v dalším článku. Sledujte nás na webu nebo na sociálních sítích a nezmeškejte žádnou novinku, tip na vzdělávání nebo informace o akčních slevách. Všechny důležité informace také odebírají naši klienti formou Newsletteru, pokud vás nemáme v evidenci, přihlaste se ještě dnes.

Poptávkový formulář

Vyplněním pole IČO umožníte formuláři předvyplnění údajů o společnosti.