Vyhledávání

CO PRO VÁS CHYSTÁME V 2020? A JAK TO BYLO LONI? | mbk.cz

Lama
led 23, 2020

Naprosto chápeme a respektujeme obavu všech klientů, a tak vám vycházíme vstříc!

ONLINE školení a konzultace

Spustili jsme možnost připojení se na školení ONLINE. Dále rozjíždíme půldenní kurzy, pro ty, co mají méně času, ať už dopoledne či naopak po práci v odpoledních/večerních hodinách. Tady se můžete podívat na přehled všech našich nabízených kurzů.

MBK Consulting běžně pořádá školení v Brně, také v Praze, Ostravě, Pardubicích a Senohrabech u Prahy, a nyní i kdekoliv jinde ONLINE a výběr je opravdu široký. Kurzy jsou rozděleny do 9 oblastí a vše jsme schopni zvládnout i na míru u Vás, samozřejmě taktéž online. Aktuálně nabízíme desítky různých témat, která průběžně aktualizujeme, doplňujeme a zlepšujeme, aby si každý našel to své, co jej zajímá. V současné době pracujeme na rozšíření témat školení o oblast problematiky v online marketingu.

A nejen školení, ale i konzultace jsou tímto způsobem velice efektivně využitý čas pro HomeOffice Vás všech. Napište nám na info@mbk.cz a my Vás rádi budeme kontaktovat.

Podcasty

Skvělou další novinkou na našem webu je hit posledních měsíců a tím jsou podcasty! Díky rozhovoru s lektory, si uděláte jasnou představu o tom, co se na školení dozvíte. Poslechnout si je můžete také na firemním youtube kanále. Touto formou se ale dozvíte i mnoho jiných zajímavostí ze světa managementu, poradenství, procesního řízení nebo legislativy.

pIPx2Xq.png

A jak to bylo loni?

Rok 2019 byl pro naši společnost opravdu jízda – v tom nejlepším slova smyslu! Tým MBK Consulting proškolil celkem 3.594 osob. Školení na míru, i otevřená školení mají rozsáhlou nabídku témat - ať už v jakékoliv z následujících kategorií: měkkých manažerských dovedností, právní problematiky, systémových školení a osobnostního rozvoje.

  • Otevřená školení probíhali v malém počtu účastníků 9-13 osob, a tak se ke každému přistupuje individuálně a je prostor na dotazy.
  • Školení na míru, což v praxi znamená, že jsme dané téma připravily dle požadavků a potřeb zákazníka s realizací v jeho sídle. V minulém roce se takového „inhouse“ školení účastnilo téměř 1000 účastníků.

Mezi další úspěchy můžeme zařadit výhry výběrových řízení v Hospodářských komorách Olomouc, Pelhřimov, Plzeň a Jihlava pro oblast měkkých manažerských dovedností, kde se v následujících měsících budou tato školení realizovat. A my se nemůžeme dočkat!

Poptávkový formulář

Vyplněním pole IČO umožníte formuláři předvyplnění údajů o společnosti.