Vyhledávání

METROLOGIE PRAKTICKY | mbk.cz

Lama
srp 28, 2020
Máme pro Vás nový kurz!!!

Naše dlouhodobě nejnavštěvovanější školení - METROLOGIE, které zajímá především ty, kteří mají na starosti měřidla, se dočkalo PRAKTICKÉHO WORKSHOPU.

S dlouholetým aktivním vedoucím metrologického střediska, metrologem a především praktikem, jsme vytvořili obsahově moc zajímavý koncept, kde si vy ostatní můžete načerpat praktické znalosti a jednoduché tipy. Navíc jako bonus dostanete využitelné podklady a materiály elektronicky.

Náš lektor, pan Valíček, spravuje přes 40 000 měřidel, a to už je opravdu něco. Využívá k tomu sofistikovaný SW, nicméně Vám dá plno rad a podnětů, aby i u Vás byla metrologie 100% funkční proces.

Kromě základních informací o zákoně 505/1990 o Metrologii, si povíme o tom co vlastně měříme, jak měříme, kdo měří a kde měří. Obdržíte vzor Metrologického řádu k dalšímu použití, rozvineme diskuzi o externích i interních kalibracích, podmínkách pro jejich správné provádění a nejistotách a odchylkách měření. Závěrem dostanete jako odměnu dokonalý aktivní excelovský kalibrační list, který si můžete upravit pro své potřeby.

Vhodné je, aby účastník předem absolvoval alespoň jeden z našich dalších dvou kurzů Metrologie (Metrologie I, Metrologie II).

PODROBNÉ INFORMACE O KURZU JSOU ZDE: Metrologie – praktický workshop

Termíny jsou vyhlášeny, tak se neváhejte zaregistrovat. Místa se rychle zaplňují....

Poptávkový formulář

Vyplněním pole IČO umožníte formuláři předvyplnění údajů o společnosti.