Vyhledávání

GDPR - zkušenosti po 5 letech platnosti zákona

Pracujete s osobními údaji a potřebujete si v praxi projít požadavky nařízení GDPR? Chcete vědět  jak správně pracovat s obchodními sděleními a newslettery? Pak neváhejte a přihlaste se na naše školení, kde se vše dozvíte prakticky formou modelových příkladů.

Více detailů
  • Nová témata Nová témata
  • Právo, zákony a legislativa Právo, zákony a legislativa
  • Personalistika a HR Personalistika a HR

Nejbližší termíny školení

Mám zájem o školení na míru
Online 4100 Kč + DPH 21%
Objednat
Online 4100 Kč + DPH 21%
Objednat
Online 4100 Kč + DPH 21%
Objednat
Mám zájem o školení na míru

Lektoři kurzu

  • Profilova foto
    Tomáš Fabík
    Právník, lektor, poradce

    Právník, kterého budete na školení doslova hltat. Je nabitý informacemi a požadavky zákonů, které sype z rukávu a podává je zábavně. Jeho historky, zkušenosti z praxe a právní příklady jsou tak inspirující a po...

    Vice informací

Detaily

Pro koho je toto školení určené?

Všem těm, kteří potřebují porozumět požadavkům nařízení GDPR a zkusit si to prakticky. Tedy manažerům, personalistům, obchodníkům, ředitelům, obchodním zástupcům, pracovníkům back office, živnostníkům, podnikatelům, personalistům, mzdovým účetním, pracovníkům obchodních a marketingových oddělení, správcům počítačových sítí a všem dalším, kteří při výkonu své činnosti zpracovávají osobní údaje, a musí se požadavky nařízení GDPR řídit.

Co mi toto školení přinese?

V návaznosti na školení GDPR přináší Nařízení GDPR – praktický workshop širokou škálu praktických a zcela reálných příkladů situací spojených s ochranou osobních údajů všeho druhu. Formou workshopů a aktivního dialogu účastníků školení s lektorem, si na modelových situacích z praxe ukážeme, jak rozpoznat povinnosti nařízení GDPR a jak řešit správu a zpracování osobních údajů, kdy vyžadovat souhlas s GDPR a nakládání s osobními údaji od zákazníků, zaměstnanců a obchodních partnerů. Dozvíte se, jak reagovat na nejobvyklejší „výhružky“ zákazníků či zaměstnanců když chtějí využít podání podnětu k Úřadu pro ochranu osobních údajů opřených o nařízení GDPR. Řekneme si, jak nastavit vnitřní pravidla pro zpracování osobních údajů v souladu s GDPR požadavky a jak správně pracovat s newslettery a dalšími druhy obchodních sdělení. Důraz bude dále kladen na modelové způsoby práce s osobními údaji v souladu s nařízením GDPR a záznamy o činnostech potřebných pro GDPR soulad.

Co je náplní školení?

Praktické příklady z následujících okruhů:

  • praktický průvodce k osvojení si všech náležitostí nařízení GDPR,
  • vnitřní směrnice podniku pro zpracování a ochranu osobních údajů,
  • jak formulovat zásady zpracování osobních údajů dle GDPR,
  • osvojení si všech principů a zásad GDPR,
  • návod v podobě jasně daných kroků ke splnění všech požadavků GDPR,
  • oprávněný zájem dodavatele služeb,
  • osobní údaje klientů a zákazníků,
  • osobní údaje zaměstnanců,
  • home Office a GDPR,
  • jak rozlišit kategorie osobních údajů,
  • jak správně sestavit záznam o činnostech požadovaný GDPR,
  • správné určení role správce a zpracovatele osobních údajů dle GDPR,
  • jak provést analýzu rizik (posouzení vlivu),
  • jak správně plnit informační povinnost a co nezapomenout u souhlasu s GDPR,
  • jaká jsou pravidla při monitorování na pracovišti a co se dle GDPR nesmí,
  • jak správně postupovat při nasazení kamerových systémů, používání biometrických údajů pro autentizaci, a mnoho dalších a nemít problémy s ochranou osobních údajů,
  • stanovení pravidel pro případ porušení zabezpečení osobních údajů.

V ceně zahrnuto:

Studijní materiály a osvědčení.

Místo konání:

Mohlo by vás také zajímat

4100 Kč Brno
Obsazeno
4500 Kč Praha
Obsazeno
4500 Kč Praha
Objednat
4100 Kč Brno
Objednat
3600 Kč online
Objednat
3600 Kč Online
Obsazeno
4200 Kč Brno
Objednat
4600 Kč Praha
Objednat
1+1 3700 Kč Online
Obsazeno
4400 Kč 3300 Kč Online
Obsazeno
3400 Kč Online
Objednat
3900 Kč unknown
Objednat
4500 Kč Praha
Objednat
4100 Kč Brno
Objednat
4800 Kč Praha
Objednat
3900 Kč online
Objednat
3900 Kč Online
Obsazeno
3900 Kč Online
Objednat

Přečtěte si také

BEZPEČNOST A OCHRANA ZDRAVÍ PŘI PRÁCI

Soustavné investování do BOZP a zdraví neohrožujícího pracovního prostředí je velmi potřebné a pro zaměstnavatele přínos...

STRAŠÁK JMÉNEM BOZP A PO

Nečekejte, až se něco stane. Neriskujte, že se některý z Vašich zaměstnanců zraní nebo hůře. Neplaťte zbytečné peníze za...

POVINNOSTI K ZAJIŠTĚNÍ BOZP OBSAHUJE I NORMA ISO 9001

Před rokem nás oslovil klient s požadavkem na zavedení systému ISO 9001 – nic neobvyklého. Začali jsme intenzivně spolup...

Poptávkový formulář