Vyhledávání

DO NOVÉHO ROKU TOU SPRÁVNOU NOHOU! | mbk.cz

Miroslav
pro 21, 2020

Vážení klienti, partneři a čtenáři,

na začátek bychom Vám rádi poděkovali za spolupráci v uplynulém roce a popřáli hodně zdraví a úspěchů do Nového roku 2021!

Jak všichni víme, tak jsme byli nuceni přejít na ONLINE formu kurzů, které jsme se ze začátku všichni obávali. Všechno zlé je však k něčemu dobré a tento typ školení se nám osvědčil a spousty z vás si jej oblíbili. Každý jsme si na tom našli to pozitivní, ať už se jedná o výhodu práce z pohodlí domova či žádné daleké dojíždění a brzké vstávání. Jsme velmi potěšeni vašim zájmem o naše semináře i v této nelehké době a snažíme se, abyste se na online školení cítili, jako byste se jej účastnili prezenčně.

1CCTxdG.png

Vaše zpětná vazba je to, co nás motivuje a postrkuje k tomu, abychom se zdokonalovali a vymýšleli nové věci. Váš názor je pro nás tedy velmi důležitý, ať už je pozitivní či negativní.

V roce 2020 jsme pro vás opět rozšířili nabídku o spoustu novinek! Jako první tu máme kurz Metrologie III – praktický workshop. Váš neskutečný zájem o tuto sérii školení inspiroval naše lektory k vytvoření nového – navazujícího kurzu, který je vhodný pro všechny metrology, kteří mají zájem o tohle téma v praxi. A právě proto, že se jedná o praktický workshop, jej bohužel jako jeden z mála nemůžeme organizovat formou online. Ale nebojte, hned jak to bude možné, můžete se zúčastnit tohoto semináře v Brně i Praze! Přidali jsme také dvě nové kategorie, a to konkrétně IT kurzy a marketing! Co se týče IT kurzů, zde si najde své každý začátečník v oblasti používání Microsoft, ale také profík či grafik. V marketingové sekci se zase naučíte, jak funguje SEO, jak správně vést svoje sociální sítě jako jsou Linkedin, Instagram a Facebook nebo třeba, jak správně připravit a vyhodnotit výběrové řízení. Tak neváhejte a prozkoumejte naši nabídku ještě dnes. Připravili jsme pro vás na spoustu lednových školení AKCI 1+1 zdarma!

Jako každý jiný rok byl 2020 plný výzev, překážek, pádů i úspěchů a my jsme zvědaví, co přinese ten další. Těšíme se na nové spolupráce, klienty i projekty! Tímto bychom vám všem chtěli ještě jednou poděkovat za to, že i nadále zůstáváte s námi a svojí účastí na našich kurzech podporujete naši společnost.

Přejeme vám krásné poklidné svátky

Tým MBK Consulting

Poptávkový formulář

Vyplněním pole IČO umožníte formuláři předvyplnění údajů o společnosti.