Vyhledávání

MBK doporučuje🥇 TIP na váš nezapomenutelný teambuilding! | mbk.cz

Lama
lis 03, 2023

Máme pro vás skvělou nabídku a tip spojit příjemné s užitečným! Přesně v srdci České republiky, na severozápadě kraje Vysočina, vám své skvělé služby nabízí Hotel Kouty a jeho milý a ochotný personál. Škála možností ubytování, pořádání událostí a gastronomických zážitků je opravdu široká a na své si zde přijde i ten nejnáročnější klient. Místo je přímo stvořené pro firemní akce – společná setkání spojená se vzděláváním, prostorem pro diskuse a možnou pozdější zábavou. V nevšedních týpí či lesních apartmánech mohou hosté relaxovat a načerpávat novou energii. Nebo si mohou užít jeden z luxusně vybavených pokojů s kouzelným výhledem do přírody. Už nebudete chtít jinam.

Pokud jste personalista, manažer nebo majitel firmy, myslete na své zaměstnance! Hotel Kouty je tím nejlepším místem pro váš teambuilding nebo školení na míru. Máte nové pracovníky, potřebujete utužit kolektiv nebo jen chcete potěšit trošku jinak? Dejte svým lidem příležitost se utrhnout z pracovního shonu a v klidu si popovídat mimo pracoviště a přeplněné kanceláře. Aktuálně se nabízí předvánoční čas, kdy by dárkový poukaz na takový zážitek udělal vašemu týmu obrovskou radost!

V tomto hotelu si na své přijde opravdu každý. Na rozloze více než desetihektarového přírodního areálu najdete malebné údolí s potokem a rybníky, pastvinami a lesním masivem. Příroda a svěží vzduch do vás budou vnášet novou čerstvou energii a možná i inspiraci a nové myšlenky. Přepychová cedrová sauna poslouží ke skvělé a intenzivní regeneraci, relaxaci a také možnosti strávit příjemné chvíle s přáteli. V areálu si můžete zahrát tenis, projet okolí křížem krážem na kole, zamluvit si lekci jógy nebo vyrazit lodičkou po místních vodních tocích. Tipů na výlety po okolí je obrovské množství.

navrh-bez-nazvu-2.png mezerník v textu_web články.png Už jste se rozhodli, kdy vyrazíte? V případě firemní akce a jejího doprovodného programu vám tým MBK Consulting moc rád pomůže a společně vymyslíme koncept vašeho komplexního teambuildingu. Zvažujete dvoudenní událost nebo byste chtěli setkání přes den? Nudit se rozhodně nebudete, pojmeme program dle vašich přání, potřeb a také finančních možností.

Pokud společná setkání nemáte pravidelně a rádi byste zlepšili atmosféru a posílili pracovního ducha, motivovanost, týmovost a spokojenost vašich zaměstnanců, máme pro vás to nejlepší řešení – program/školení na míru s výstižným názvem „Happiness management“. Velice často se v posledních letech setkáváme s klienty, kteří nejsou ve svém zaměstnání šťastní, pro některé je to dokonce nutné zlo. Jakou mají takoví lidé výkonnost? Jaká je efektivita jejich práce? A co jejich vliv na ostatní kolegy nebo nové zaměstnance? Zeptejte se svých pracovníků, který svou práci dělá rád a těší se na další dny a nové výzvy?

Skvělá, empatická a inspirativní lektorka MBK Consulting PhDr. Hana Salačová Svobodová, MBA vás nadchne svými znalostmi a schopností předávat informace a zkušenosti zábavnou a motivující formou. Její workshopy jsou velice interaktivní a zaujmou i toho nejpasivnějšího účastníka kurzu. Poradí vám, jak vytvářet pozitivní pracovní prostředí a formovat „kulturu šťastné organizace“. Společně pohovoříte o vztazích a hodnotách v pracovním prostředí, diskutovat můžete o formách komunikace, řešení konfliktů nebo analýze rizik. Pojďte změnit vašeho pracovního ducha, udělejme vaše zaměstnance šťastnější a uvědomělé. Jdeme do toho?

Volejte 📞 731 506 519 nebo pište 📩 divizeskoleni@mbk.cz do MBK Consulting a my vše zařídíme.

mezerník v textu_web články.png TIP na závěr: Samozřejmě nenabídneme něco, co neznáme, a proto jsme vyslali naši provozní ředitelku a zároveň lektorku v jedné osobě paní Petru Císařovou na výzvědy a malou inspekci. Jak si pobyt užila a co doporučuje? Čtěte dále v doporučení:

Ráj na zemi uprostřed Vysočiny.

Hotel, chatičky, to už známe, ale novinkou je letos týpí a lesní apartmány, které jsou postaveny nad rybníkem na samém okraji areálu, zastrčené u lesa hned vedle louky, kde dávají srnky dobrou noc. Na první pohled Vás okouzlí svou unikátností, a pak už si jen přejete tam strávit aspoň jednu noc. Koupačka u rybníka, okouzlující dny plné odpočinku a relaxace, výborné jídlo od rána do večera. Snídaně formou švédských stolů, lokální pochoutky, domácí chléb a pomazánky, skvostné dezerty, výborná káva. To je jen zlomek obsáhlé gastro nabídky. Já, dcera a její kamarádka jsme měly tu čest být prvními hosty nového týpí. Střídaly jsme tenis a ping-pong, pak si půjčily paddleboard a k večeru, když už se od rybníka ochladilo, jsme se usídlily do vyhřáté sauny s překrásným výhledem. Takže si jen rozmyslete, který termín si chcete rezervovat, protože takový zážitek se rychle vyprodává. Garantujeme vaši spokojenost, krásné vzpomínky a chuť se na tohle kouzelné místo neustále vracet. navrh-bez-nazvu-5.png

Poptávkový formulář

Vyplněním pole IČO umožníte formuláři předvyplnění údajů o společnosti.