Vyhledávání

"Možnost individuální konzultace v rámci školení pro nás byl... | mbk.cz

Lama
zář 04, 2023

V měsíci srpnu proběhlo v Brně další školení MBK Consulting na téma Právní akademie pro obchodníky a management. I když se jednalo o otevřené školení, shodou několika náhod bylo nebývalé skromné a účastníci si tak mohli celý kurz a lektora užít naplno a se všemi výhodami. V podstatě takové poradenství na míru si přítomní nemohli vynachválit, využili obrovského prostoru pro dotazy a diskuzi. Koncept jednodenního vzdělání se tak přirozeně přizpůsobil jednotlivým účastníkům, jejich profesi a oblasti podnikání.

V podobné formě probíhají všechna naše školení. Vždy dbáme na to, aby lektor znal účastníky a jejich zaměření a mohl se tak předem připravit na praktické příklady, workshop či interaktivní obsah.

Jaké školení by se aktuálně hodilo vám?

Zajímá vás oblast práva, výroby, kvality? Nebo chcete vyšperkovat své manažerské či komunikační dovednosti? Přijedeme i za vámi a zaškolíme vaše zaměstnance na míru vašim potřebám. Popřípadě u vás můžeme rovnou provést audit a zjistíme jak si vaše firma vede v projektovém, procesním či finančním managementu.

"Velice Vám děkujeme za profesionální a odborný kurz. Byl pro mne a kolegu velice přínosný a to především v rámci možnosti individuální konzultace s přednášejícím, vztahující se přímo k našemu oboru financí. Odborné právní znalosti poskytnuté lektorem panem advokátem Mgr. Fabíkem byly nadmíru přínosné a na velmi profesionální odborné úrovni. Také poskytnutá kvalita i rychlá komunikace z Vaší strany naprosto bezchybná. Velice Vám děkujeme za možnost zúčastnit se Vámi poskytovaného kurzu právního minima pro podnikatele a těšíme se na další spolupráci s Vámi. Zajisté toto odborné školení nebude u Vaší společnosti z naší strany poslední a nadále doporučíme školení pod záštitou MBK Consulting našim dalším kolegům."

Barbora Pilušová

Kamil Vládek

VITA OMNIA s.r.o.

My děkujeme za skvělou recenzi a moc nás těší, že spolupráce takto krásně začala a bude nadále pokračovat. Těšíme se na vás i vaše kolegy příště na viděnou buď v Brně, Praze nebo online.

Tým MBK & lektoři

Poptávkový formulář

Vyplněním pole IČO umožníte formuláři předvyplnění údajů o společnosti.