Vyhledávání

Náš kurz o umělé inteligenci jede bomby! Co říkají nadšení k... | mbk.cz

Lama
říj 19, 2023

Tým MBK Consulting s.r.o. trefil do černého a našel mezeru na trhu v aktuálně nejdiskutovanějším tématu v oblasti vývoje technologií - umělé inteligenci a jejímu využití v praxi. Vyvinuli jsme komplexní kurz, který je určen úplným začátečníkům a mírně pokročilým. Důležité je vědět, že k absolvování kurzu je potřeba pouze internet, žádné speciální IT vědomosti nejsou potřeba. Školení začíná velice interaktivně a ve stejném duchu se nese celou délku programu. Znalosti od našich skvělých lektorů budete zkoušet ihned v praxi a můžete tak diskutovat jednotlivé příklady a výsledky s dalšími účastníky. Více o kurzu v článku.

navrh-bez-nazvu-5.png Kurz se mi líbil, jeho pojetí i obsah. Nebyla to nuda, naopak to bylo fajn. Jsou prostě učitelé, co učí, a ti, co naučí. Ty druhé máme všichni rádi a vzpomínáme na ně a na ty první nepotřebujeme vzpomínat vůbec, protože kvůli nim musíme chodit na doučování k těm druhým :-) Děkuji paní lektorce za skvěle realizovaný kurz s praktickými částmi i kvízy, překvapil mě mile interaktivní styl výuky i prakticky okamžitá použitelnost získaných znalostí v praxi. A děkuji rovněž za výhru bonbonů! :-) I to je moc fajn bonus ze školení.

Martin Teško, DiS., vedoucí kvality LEIFHEIT s.r.o.

navrh-bez-nazvu-5.png Školení kurzu Umělá inteligence – využití v praxi bylo skvělé. Školitelka, paní Brabcová byla schopná jasně a srozumitelně popsat a vysvětlit využití umělé inteligence i pro nás – laiky v této oblasti. Co bylo opravdu hodnotné, byla její schopnost přenést tyto znalosti na praktické příklady a situace. To nám umožnilo lépe porozumět, jak lze umělou inteligenci efektivně využít v různých oblastech. Děkuji za výborné školení, předčilo to mé očekávání. Skvělá lektorka! Do budoucna budu určitě sledovat vaši nabídku kurzů.

Petra Valešová, účetní Continental Barum s.r.o.

navrh-bez-nazvu-5.png Bezva zahajovací kurz. Bude pokračování?

Znalosti lektora byly opravdu ohromující.

Kurz mě mile překvapil a předčil má očekávání.

Perfektní úroveň a kvalitu kurzu. Byli jsme zaskočení tím, kde a jak prakticky se dá AI využít.

Vše v pořádku. Jsme spokojeni a budeme dále sledovat vaši nabídku kurzů.

další účastníci našeho školení

navrh-bez-nazvu-6.png Náš kurz už je tak úspěšný, že si ho žádají jednotlivé firmy pro své zaměstnance. Celý koncept školení přizpůsobujeme oboru podnikání a náplni práce jednotlivých účastníků skupiny. Školení na míru fungují skvěle. Vše s vámi projedná a zorganizuje naše vedoucí divize školení DiS. Vendula Mrázová. Lektor dorazí přímo za vámi, interaktivita je znásobena a úspěch zaručen. Tímto způsobem jsme již proškolili desítky firem, kromě „standardních“ výrobních společností to jsou i banky, spořitelny, univerzity i státní orgány. Těšíme se na další výzvy a třeba právě na vás. Neváhejte se informovat.

Telefon: +420 731 506 519 Email: divizeskoleni@mbk.cz

Veliké díky patří i naší lektorce Ing. Barboře Brabcové, která školení vede s velkou profesionalitou a nadšením pro věc. Máme potvrzeno, že spolupráce skvěle funguje a že v ní budeme pokračovat dál. Sledujeme další trendy a aktuality tohoto oboru a vždy vám přineseme všechny novinky a tipy v té nejpraktičtější formě. Nezapomeňte, otázkou není zda, ale kdy.

Poptávkový formulář

Vyplněním pole IČO umožníte formuláři předvyplnění údajů o společnosti.