Vyhledávání

PRACOVNÍ PRÁVO A NOVELY ZÁKONÍKU PRÁCE | mbk.cz

Hana
srp 30, 2023

Právo je všude kolem nás. V každodenním životě se setkáváme se situacemi, kdy si nevíme rady co dál a hodily by se nám rychlé informace. Ne vždy je ale jednoduché odpovědi hned dohledat a téměř nereálné pokaždé zavolat svému právníkovi.

Jste seznámeni s novelou Zákoníku práce z roku 2023? Jste si vědomi všech změn a rozumíte jim správně? Home office a jeho nové podmínky. Víte jakým způsobem zahrnout změny do pracovních smluv a jak je aplikovat v praxi?

V oblasti pracovního práva je rozsah a působnost požadavků velice komplexní a náročná. Není dne, kdy by nevyvstala otázka související s právy a povinnostmi každého z nás jako občana České republiky. I sebemenší zádrhel, překážka, nespokojenost či dokonce pocit nepráva (nespravedlnosti) řešíme při běžné pracovní rutině.

Jako personalista(ka) jste ve firmě povinen(a) znát a rozumět pracovnímu právu víc než čemukoliv jinému. Denně komunikujete se zaměstnanci, nabíráte nové pracovní síly, řešíte konflikty nebo porušení pracovních povinností, či dokonce zásadní události (důvody) vedoucí k výpovědím. Lidé k vám přichází s dotazy, pídí se po detailech jejich práv a dožadují se spravedlnosti. Mají však také své povinnosti, od toho jste tu vy, kdo musí zaměstnancům profesionálně a srozumitelně vysvětlit jak pravidla fungují. Je to opravdu nelehká práce, navíc když každou chvíli přichází nové zásady, nová ustanovení, změny důležitých paragrafů. Novely zákonů jsou někdy těžko čitelné, ve vašem případě ale musí být na sto procent porozuměné a aplikovatelné. Od toho jsme tady my a špičkoví lektoři MBK Consulting s.r.o. Kdo jiný než aktivní a žádaný právník z oblasti pracovního práva by vám problematiku vysvětlil lépe?

Kurz Pracovní právo a novely Zákoníku práce je nutností:

  • pro všechny personalisty, people care, pracovníky personálního oddělení, recruitery, HR generalisty, huntery, people manažery, relation a happiness manažery, branding & cooperation employers a mnoho dalších
  • pro vedoucí pracovníky, sekretářky, manažery oddělení, administrativní pracovníky
  • pro živnostníky, podnikatele, ředitele či majitele firem
  • v neposlední řadě pro všechny úředníky a pracovníky veřejných sektorů a úřadů České republiky.

Na kurzu si zopakujete co je právo, jak funguje právní systém a co všechno obsahuje pracovní právo. Detailně vám bude vysvětlena novela z roku 2020, avšak velice prakticky a účelově. Společně se školitelem se dále proberete všemi změnami a úpravami v zákoně až do dnešního dne. Celý výklad je doprovázen příklady a zkušenostmi našeho právníka z praxe. Školení nemá konkurenci, neboť je provázeno obrovskými znalostmi a profesionalitou našich lektorů. Uvidíte sami, že při našem kurzu se opravdu nudit nebudete.

Bezkonkurenční bonus jen od MBK Consulting:

Lektor přizpůsobí a upraví obsah školení a výklad tak, aby vyhovoval specifickým potřebám a dotazům účastníků. Proto trváme na tom, abychom znali účastníky, jejich profesi a oblast podnikání vždy předem. Dle úvodních slov a přání účastníků se pak vede celá diskuze, případný workshop a interaktivní prezentace.

V neposlední řadě je důležité si uvědomit, že ti co školení na toto téma absolvovali již před několika lety, ztratili přehled o aktuální situaci a stále se měnícím způsobu výkladu požadavků plynoucích ze Zákoníku práce a pracovního práva, v souladu s Občanským zákoníkem.

Zde si můžete přečíst víc informací a rovnou se přihlásit na termín a místo školení, které vám nejvíc vyhovuje. V případě větší skupiny vám vyjdeme vstříc a uskutečníme pro vás školení na míru - u vás ve firmě a s lektorem a výkladem přizpůsobeným jen pro vás.

Mrkněte také na recenze našich klientů a důvody, proč jsou spokojeni s našimi službami a stále se k nám vracejí. Těšíme se na stávající i nové zákazníky. Pojďte s námi růst.

Kompletní přehled právních kurzů https://www.mbk.cz/skoleni-a-kurzy/pravo-zakony-legislativa

Poptávkový formulář

Vyplněním pole IČO umožníte formuláři předvyplnění údajů o společnosti.