Vyhledávání

VÁNOČNÍ AKCE - BONUSOVÁ ODMĚNA PRO NAŠE VĚRNÉ KLIENTY | mbk.cz

Tereza
pro 23, 2015

Rozhodli jsme se ocenit loajalitu našich klientů, kteří v posledních uplynulých letech pravidelně využívali našich služeb, ať už z oblasti poradenství nebo školení tím, že jim vracíme zpět část jejich vynaložených finančních prostředků. Téměř dvěma stovkám těchto klientů jsme dnes rozeslalidárkové šeky v celkové hodnotě více jak 500.000,-, kteří se již teď mohou těšit na naše školení či vypracování vstupní analýzy ZCELA ZDARMA. Pokud patříte mezi naše věrné klienty, očekávejte Vaši odměnu, která Vás nepochybně velmi mile překvapí.

Věříme, že tento projev důvěry oceníte a ve Vašem profesním růstu nepolevíte! Jako Váš partner s více jak 25-ti letou tradicí jsme tu pro Vás v oblasti školení, poradenství a s důvěrou se na nás můžete obrátit také se zajištěním firemního teambuildingu či s možností čerpání finančních prostředků na vzdělávání či jiné aktivity z fondů ESF a státního rozpočtu.

A co pro Vás chystáme na další rok? Můžete se například těšit na nová trendová školení, pravidelné informační newslettery, užitečné publikace a doprovodné materiály a v neposlední řadě zajímavé slevové bonusy a akce.

Děkujeme za Vaši přízeň a těšíme se na brzké shledání v roce 2016!

Celý tým MBK Consulting, s.r.o. Vám přeje hodně zdraví, osobní a pracovní pohody a neutuchající dávku optimismu a trpělivosti v roce 2016.

Poptávkový formulář

Vyplněním pole IČO umožníte formuláři předvyplnění údajů o společnosti.