Vyhledávání

"Kurz probíhal formou dialogů a konkrétních příkladů, žádná strohá a nudná přednáška." | mbk.cz

Lama
bře 07, 2024

Obdrželi jsme další skvělé reference na naše kurzy. Tentokrát se účastnili zákazníci školení Manažerské dovednosti, prezenčně v Brně. Lektorem nebyl nikdo jiný než velice oblíbený Dr. Ing. Vít Buchta. Jeho více než 30letá praxe mluví za vše. Navíc je tento úspěšný podnikatel stále aktivním interim manažerem, který působí i v zahraničí a sám vlastní a vede dvě firmy. Úspěch a inspirace je v tomto případě zaručena nejen díky jeho zkušenostem a praktickým příkladům.

navrh-bez-nazvu-5.png Absolvovala jsem kurz Manažerské dovednosti s lektorem Dr. Ing. Buchtou, kde jsme, pro mě lépe chytatelnou formou probírali dané téma. Kurz probíhal hlavně formou dialogů a konkrétních příkladů mezi účastníky a lektorem, což je do praxe určitě užitečnější než strohé přednášky. Velmi se mi přístup pana doktora líbil. Kurz bych určitě doporučila. Děkuji.

Hedvika Hejduková, Areal Slatina, a.s.

navrh-bez-nazvu-5.png Manažerský kurz předčil má očekávání v tom nejpozitivnějším možném smyslu. Lektor Dr. Ing. Vít Buchta je velmi zkušený a talentovaný. Věřím, že MBK Consulting připravuje své školení pečlivě a pevně věřím, že se zúčastním dalších školení. Dále děkuji za zaslání certifikátu. Budu se těšit příště na viděnou.

Roman Veselský, Chief Technical Officer, EXPONO a.s.

mezerník v textu_web články.png

Tento kurz je našimi odborníky doporučován absolvovat dále v navazujícím kurzu Manažerská akademie za 3 dny. Komplexní školení s třemi bloky zásadních oblastí vedení a řízení je tou nejlepší volbou pro profesionální vykonávání funkce manažera. Zdokonalovat své schopnosti pak můžete při interaktivním kurzu Komunikační dovednosti nebo Budování týmu.

Koho dále zajímají témata z oblasti vzdělávání a zdokonalování schopností manažerů a vedoucích pracovníků? Podívej se na širokou nabídku podobných kurzů. Chcete vědět nejbližší termíny školení lektora Dr. Buchty? Mrkněte na nabídku na našem webu nebo se nám ozvěte a my vám ihned poradíme. TIP! Jaké kurzy jsou teď v akci? Podívejte se na akční nabídku.

Těšíme se na vás online, v Brně nebo Praze. Tým MBK Consulting s.r.o.

Poptávkový formulář

Vyplněním pole IČO umožníte formuláři předvyplnění údajů o společnosti.