Vyhledávání

Proč se vzdělávat u MBK Consulting? Konkurenci drtíme naší specializací - školení na míru | mbk.cz

Lama
lis 27, 2023

Přidaná hodnota MBK Consulting - to je to, o co se již přes 30 let snažíme na trhu vzdělávání nabízet. Je pro nás velice důležité, aby zákazníci z kurzu odcházeli s pocitem, že jim to něco přineslo, že se dozvěděli nové užitečné informace a že příklady zkušených lektorů byly tou nejefektivnější formou, jak převést teorii do praxe. Proto dbáme na to, aby naši lektoři nebyli jen nadupaní informacemi, ale aby je uměli asertivně předat, v co největším rozsahu a s co největším přínosem pro jedince i firmu. Naše kurzy jsou velice interaktivní a plné inspirativních diskuzí. Proto se u nás nikdy nesejdete s hromadou lidí, ale malou skupinkou přiměřenou tématu. Lektor tak má skvělou příležitost individuálních konzultací s každým z účastníků. Tohle nikde jinde nenajdete!

Pokud si navíc přejete poradentsví či přednášku jen pro vaše zaměstnance a u vás v sídle společnosti, MBK Consulting pro vás připraví školení na míru. To si u nás před nedávnem objednala i Moneta Money Bank, a.s., a to na naše TOP školení Umělá inteligence a její využití v praxi Naše skvělá lektorka Ing. Barbora Brabcová vedla zaměstnance banky interaktivním a praktickým způsobem a zaškolila především na oblast využití ChatuGPT v praktickém životě. Právě odsud také vzešel dotaz na navazující kurz, na jehož konceptu už jsme začali pracovat a budeme všechny zájemce včas informovat.

navrh-bez-nazvu-5.png navrh-bez-nazvu-6.png Školení na míru na téma Umělá inteligence a její využití v praxi se nám líbilo a považujeme ho za přínosné pro naší práci. Byla to taková ochutnávka možností a funkčností umělé inteligence. Spolu s kolegy jsme ocenili skvělé rady lektorky Ing. Brabcové a užitečné podklady zaslané do emailu ještě před kurzem. Interaktivní diskuze a zkoušení praktických příkladů v reálném čase nám jistě pomůžou získané dovednosti co nejrychleji využít v praxi.

Kurz celkově předčil naše očekávání, účastníci byli velice spokojeni a překvapeni komplexním využitím AI v obecném měřítku. Zaujala nás nabídka dalších zajímavých kurzů jako Online marketing, Sociální sítě, Manažerská akademie nebo Asertivní chování a komunikace. Budeme zvažovat novou spolupráci s MBK Consulting. Také bychom se zajímali o případné navazující školení AI. Děkujeme.

Zdenek Chvojka a jeho kolegové, Moneta Money Bank a.s.

mezerník v textu_web články.png Velice si vážíme našich klientů a dělá nám radost, když se zákazníci sami ozývají a žádají si navazující kurzy nebo školení s oblíbeným lektorem. Důkazem toho, že vzdělávání v MBK Consulting se opravdu vyplatí, je fakt, že 80% nových zákazníků k nám přichází na základě referencí firem a jednotlivců. A to je ta nejlepší vizitka. Věříme, že tenhle řetězec se bude nadále rozšiřovat a my tak budeme růst společně s vámi.

V případě jakýchkoliv dotazů ohledně školení na míru neváhajte kontaktovat naši vedoucí divize školení DiS. Vendulu Mrázovou:

Telefon: +420 731 506 519 Email: divizeskoleni@mbk.cz

A nezapomeňte, otázkou není zda, ale kdy...

Poptávkový formulář

Vyplněním pole IČO umožníte formuláři předvyplnění údajů o společnosti.