Vyhledávání

EFEKTIVNÍ VYMÁHÁNÍ POHLEDÁVEK | mbk.cz

Lama
říj 23, 2017

Většina z nás si již na základní škole občas půjčila od kamaráda "dvacku", protože jsme měli třeba chuť na čokoládu. A někdy zase dostal chuť na čokoládu náš kamarád, a naopak my jsme peníze zapůjčili. Také se většině z nás stalo, že nám peníze nebyly vráceny, a nebo my jsme byly ti hříšníci, co je zpět nevrátili. Bohužel dlužníci provázejí celý náš život, a problém nastává, pokud už nejde jen o nějakou tu "dvacku", ale o několik desítek či stovek tisíc. Negativní dopad na cash flow či fungování může nastat v případě, že společnost či podnikatel má těch dlužníků více.

Jak s dlužníky jednat a efektivně tak dostat své peníze zpět? A jak vám k tomu můžeme pomoct my? S obsahem našeho školení jsme si pohráli tak, aby to bylo pro vás co nejužitečnější. Zahrnuli jsme do něj psychologii dlužníků, jejich kategorizaci, kde se např. dozvíte, že někteří dlužníci svoje závazky poctivě hradí, a někteří jsou podvodníci, kteří si vše dopředu připravili. Jak takové osoby ale poznat? A jak máme odpovídat, když nám dlužník jednoduše řekne, že nemá peníze nebo vám řekne, že se ozve, až to pro něj bude aktuální? Nejčastější námitky dlužníků, techniky vyjednávání, řešení konfliktních situacích, jak jednat s dlužníky asertivně, jak pracovat s emocemi a jak poznat manipulaci ze strany dlužníka .... to vše se u nás naučíte za jeden den. Dozvíte se také jak dosahovat kladných výsledků při vymáhání např., jak předejít vzniku pohledávky, jak nejlépe pohledávku zajistit, a nebo jaké možnosti máte dle aktuálních platných právních předpisů, díky kterým můžete dostat své peníze zpět.

Cílem školení je vás naučit, jak postupovat při vymáhání pohledávek, jak eliminovat pohledávky na minimum, ať už prostřednictvím interních nebo externích prostředků. V případě zájmu o realizaci tohoto školení nás kontaktujte na info@mbk.cz nebo telefon 739079000.

Více informací o školení Efektivní vymáhání pohledávek naleznete ZDE.

Poptávkový formulář

Vyplněním pole IČO umožníte formuláři předvyplnění údajů o společnosti.