Vyhledávání

Dlouhodobá spolupráce s MBK Consulting přináší viditelné výsledky uvnitř firmy | mbk.cz

Hana
říj 25, 2023

Spolupráce MBK Consulting a společnosti Inventec s.r.o. se datuje již od počátku roku 2020. Měli jsme štěstí a díky skvělým referencím nás tento světově uznávaný výrobce a prodejce elektrických výrobků oslovil v rámci vzdělávání zaměstnanců. Lektoři MBK začali zaškolovat pracovníky společnosti Inventec a také podporovali růst, rozvoj a znalosti stávajících vedoucích i manažerů jednotlivých oddělení.

Vzájemná kooperace, spokojenost klienta a znatelné pozitivní výsledky uvnitř firmy přesvědčily společnost Inventec o rozšíření spolupráce a v roce 2021 se začalo jednat o komplexním dlouhodobém vzdělávacím procesu zaměstnanců. Po odsouhlasení formy poradenství, jednotlivých témat a cenové nabídky, se v říjnu roku 2022 spustila první část balíčku kurzů. Této nelehké práce se ujala vedoucí divize školení MBK Consulting Mgr. Vendula Mrázová, DiS. s podporou ředitele společnosti p. Miroslava Kobzy. Školení byla přizpůsobena nejen činnosti brněnských poboček společnosti Inventec a jejich zásadním klientům, ale především nabíhající nové výrobě. Vedoucím projektu se stal lektor a zkušený auditor MBK Consulting Libor Havránek. Později se potvrdilo, že rozhodnutí bylo více než správné nejen z hlediska profesionality a znalostí lektora, ale také skvělého týmu nadšených a učenlivých lidí, kteří se chtěli rozvíjet, vzdělávat a růst společně s jejich zaměstnavatelem.

Vytvořený, dalo by se říct již přátelský tým zaměstnanců, lektora a vedení obou firem, dal vzniknout další spolupráci a druhému setu kurzů, přizpůsobenému novým zaměstnancům a pracovním pozicím. Tato školení probíhala i v anglickém jazyce, což mezinárodní firma velice uvítala. Pan Havránek se této výzvy zhostil opět profesionálně, s využitím zkušeností a detailních znalostí firmy Inventec za dobu dosavadní působnosti. Školení probíhala od října roku 2022 na principu a zásadách ISO norem, z toho se také odvíjela konkrétní témata jako FMEA, 8D report, PPAP, ESG, VDA 6.3, APQP, audit u dodavatele a mnoho dalších. Lektor přirozeně navazoval, přizpůsoboval a aktualizoval obsah jednotlivých kurzů tak, aby účastníci měli ucelený a aktuální pohled na věc a mohli okamžitě reagovat a aplikovat nové znalosti v praxi.

uvnitř článku_inventec.png

Takový velký projekt žádá zpětnou vazbu a kontrolu výstupů zrealizovaných změn. Lektor tedy mohl s odstupem času provést ve firmě audity: úspěšně byl proveden interní procesní audit a systémový audit IATF 16949, doplněn pak souvisejícími kurzy ISO 9001, ISO 27001+27002 a ISO 19011.

Mgr. Monika Adámková & kolegové, Inventec s.r.o.

mezerník v textu_web články.png Jsme rádi, že se firmě Inventec daří a že se neustále vyvíjí a roste. V současné době se plánuje třetí fáze školícího procesu a my už se moc těšíme na další prospěšnou a inspirativní spolupráci s úspěšnou firmou. Pevně věříme, že na konci tohoto roku vás budeme moci informovat o dalších výsledcích spolupráce.

Rosteme společně s našimi klienty. A jde to lépe a radostněji. Přesvědčte se sami o kvalitě našich služeb a neváhejte konzultovat vaše potřeby s profesionálním týmem MBK Consulting, s.r.o. S námi to zvládnete lépe!

Poptávkový formulář

Vyplněním pole IČO umožníte formuláři předvyplnění údajů o společnosti.